Haetaan lakkaa satamasta kun lakkaa satamasta.

IMG_8827
Kaulakorupostauksessa mainitsin räpsineeni kuvia kaikenlaisesta enemmän ja vähemmän turhasta. Tällä kertaa olisi kynsilakkaesittelyä vuorossa! Kuvissa vilahtaa melkein koko mun lakkakokoelma, hoksasin jälkeenpäin että pari pulloa olisi ollut vielä kylppärin kaapissa jemmassa, mutta en sitten enää niiden takia jaksanut kaivaa kameraa esiin.

IMG_8819
IMG_8822
IMG_8823
Kynsilakat lymyilevät H&M:n lastenosastolta bongaamassani Hello Kitty -peltilaatikossa. Eikös olekin hieno? Noita lienee edelleen myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa. ;) Hyvin mahtuu korkeammatkin lakkapullot, kuten Orlyt ja Opit. Nyt boksissa tosin ei oo enää ainoallekaan pullolle tilaa, vaan seuraaville lakkahankinnoille täytyisi ostaa uusi säilytysloota - tai parempi vaihtoehto, käyttää vanhoja lakkoja loppuun ennen uusien hamstraamista, heh.

Ja nyt niitä lakkoja! En laiskana kirjoittanut sävyjen nimiä tähän postaukseen, mutta niitä voi toki kysellä jos jokin tietty/tietyt värit jäi kiinnostamaan :) 

IMG_8833
IMG_8837
IMG_8846
IMG_8856
IMG_8859
IMG_8878
IMG_8882
IMG_8889
IMG_8895
IMG_8868
IMG_8899
Ehdottomasti eniten lakoista tulee käytettyä Seche Viten pikakuivattavaa päällyslakkaa. Sen ansiosta monenkin kerroksen lakkaukset kuivuu jo muutamassa minuutissa! Seche Vitea oonkin suositellut monille tutuille, ja kaikki on kyllä tykästyneet. :) Värillisissä lakoissa lemppareitani ovat Essiet, vaikkei mulla niitä tällä hetkellä kahta enempää olekaan. Essien valikoimassa on aivan ihania värejä, ja lakkojen pysyvyys on loistoluokkaa ainakin omissa kynsissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti