Bowie

1_effected
2_effected
Nämä Ashin Bowiet mun oli tarkoitus esitellä jo pari kuukautta sitten, mutta niin ne vaan unohtuivat työpöydällä olevaan kuvakansioon pyörimään - kuten aika monet muutkin kuvat. :D On se vaan ihan äärettömän rankkaa avata iPhoto ja pikkusen säädellä kontrasteja sun muita paremmin kohdalleen. 

3_effected
4_effected
No, tässä nämä nyt jokatapauksessa on. Mun ekat eikä todellakaan vikat wedge trainersit! Onnistuin bongaamaan Booztin aleista Bowiet ihan huimalla aleprosentilla varustettuna, ja kun se viimeinen jäljellä ollut pari oli sopivasti juuri mun kokoa, en ihan hirveän kauaa jahkaillut tilaamisen kanssa. ;) Muutamaan otteeseen oon kenkiä ehtinyt käyttää, ja niissä on kyllä todella hyvä kävellä! Kintut ei väsähdä juuri lainkaan, ja lesti on super mukava jopa mun leveähkölle lättäjalalle. Tummansininen värikin on oikein näppärä kun sopii lähes kaikkeen. Vielä kun ne Niken Dunk Skyt kultaisina löytäisi tiensä mun kenkähyllyyn. Net-A-Porterilta ne on loppu oikeassa koossa, ja eBayssa niistä pyydetään aika törkeitä summia. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti