And you will find a second soul, the kind that you can mix in with your own

1_effected
Yhtenä päivänä päätin hyödyntää ihanan päivänvalon ja kuvata huvikseni sitä sun tätä (krääsää) sisätiloissa. Nyt vuorossa on muutamia suosikki kaulakorujani, enemmän ja vähemmän tyyliä statement

2_effected
12_effected
3_effected
9_effected
4_effected
10_effected
13_effected
11_effected
5_effected
6_effected
14_effected
8_effected
Lähes näiden kaikkien ostopaikka on ollut joko H&M, Lindex tai Gina Tricot - yks taitaa olla kirpparilöytö ja yks nyysitty äidiltä. Vuosien aikana on aika monta helyä kertynyt "kokoelmaan", siitäkin huolimatta että en pitkään aikaan pystynyt typerän kilpirauhasen takia mitään kaulakoruja käyttämään kun tuntui että niihin vaan kuristuu. Myös kaulan lähellä oleva kaula-aukko oli aivan nounou. Silloin tällöin uskaltauduin kuitenkin ostamaan myös kaulakorujakin, mikäli jotain todella upeaa tuli kaupan hyllyllä vastaan, sillä toiveikkaana tyyppinä halusin uskoa ettei se kilpparin herkistely olisi mikään loputtomiin jatkuva riesa. No, nyt ihan hiljattain kun innostuin pitkästä aikaa sovittelemaan kaulakorujani, huomasin ettei ne enää aiheuta sen kummempaa ahdistusta, jee! Jahka nyt aktivoidun käyttämään näitä jo omistamiani koruja, tiedä vaikka joskus tulisi satsattua johonkin designer-luomukseenkin. Lanvinin ja Oscar de la Rentan korut on aika upeita... ;)

2 kommenttia:

  1. oi onpa ihania! munkin pitäisi ostaa enemmän koruja, varsinki ku mulla on aika hillityn sävyisiä vaatteita nii esim tollaset värikkäät statement-korut sopis just eikä melkein mun tyyliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos, kaulakorut kiittää kehusta! :D Joo, mulla on sama juttu että kyllä sitä useimmiten päälle eksyy lähinnä mustaa, harmaata ja tummansinistä vaatetta, niin tuollaiset korut ei ole ollenkaan "övereitä" oikeestaan mihinkään asuun. :)

      Poista