Hakusessa harmaa kulmakynä!

IMG_8458
Ehkä maailman paras kulmakynä - Maybelline Expression Eyebrow Liner, sävy 02 Grey. Tuotanto on lopetettu - ajat sitten. Nyyh.

Help! Osaisiko joku ihana vinkata mulle, minkä kosmetiikkabrändin puoleen kannattaa kääntyä kun hakusessa on harmaa/harmaanruskea kulmakynä? Oon ikuisuuden käyttänyt Maybellinen Expression -kulmakynää, jonka sävy 02 Grey on aivan täydellinen mulle. Vaan senpä tuotanto on ystäväni mr. Googlen mukaan menty aikapäiviä sitten lopettamaan, ja nyt Maybellinen valikoimasta löytyy kulmien ehostukseen geeli sekä uusi/uudehko Master Shape -kynä. Molemmissa tuotteissa on sävyt jotain ihan muuta kuin mitä mä etsin. :/ 

Yhdessä vaiheessa kaipasin luonnollisempaa lookia kulmakarvoihin, ja kynän sijaan käytin vain Lumenen aavistuksen sävyä antavaa kulmien muotoiluvahaa. Sittemmin aloin kuitenkin uudestaan kaivata "särmikkäitä" kulmia, ja kaivoin kampauspöydän laatikosta esiin tuon Maybellinen mahtavan kulmakynän, josta olin aiemmin ehtinyt käyttää vain pienen osan. Kynästä riitti pitkäksi aikaa, mutta hiljattain kun olisin ollut uutta vailla, en sitä enää onnistunut mistään löytämään. Oli pakko turvautua vanhaan kunnon eBayyn, jonka kautta hädissäni hamstrasin noita peräti kolme. :D Pari puntaa kappale maksoivat, joten ei onneksi hirveän suurta rahallista uhrausta tarvinnut tehdä. Koitin aluksi katsella muiden merkkien valikoimaa, mutta kaikki kulmakynät tuntuvat olevan aivan väärän sävyisiä. Vaaleat kynät on usein vähän oudon värisiä ja ruskeista valtaosa on liian punertavia. Kaipaan kylmyyttä! Mustan värinen kynä löytyisi ainakin Shiseidolta, mutta sillä lopputulos olisi liian tumma ja kovannäköinen - vaikka kynää käyttäisikin säästeliäästi ja pehmentäisi lopputulosta esim. topsipuikolla. 

Vinkkejä otetaan vastaan!

4 kommenttia:

 1. oon käyttäny tuosta kynästä sitä ruskeaa versiota, ja mennessäni ostamaan uutta jouduin lähtemään kaupasta tyhjin käsin :( hyvä että sain nyt vahvistuksen sille, että sen tekeminen on lopetettu! löysin korvaajan isadoralta, toivottavasti sullekin löytyy uusi kynä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, sullakin on ollut käytössä tää! Niin tylsää että hintalaatusuhteeltaan ihan loistava kynä on pitäny mennä lopettaa, tosin ymmärrettäväähän se on että valikoimaa halutaan silloin tällöin uudistaa. Hyvä että kuitenkin oot löytänyt korvaavan tuotteen tilalle, eiköhän mullakin ennen pitkää tärppää etsinnöissä. :)

   Poista
 2. Moni tuntuu tukeutuvan, minä mukaan lukien, Lumenen harmaanruskeaan kulmakynään - harjatuppi ja hinta edullinen. Kannattaa käydä testaamassa :) Suosikkini jo monen vuoden takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, Lumenella siis onkin sellainen sävy valikoimassaan! Kävin nimittäin Lumenen hyllylläkin syynäämässä kulmakyniä, mutta ei mitään harmaata/harmaanruskeaa osunut silmään - taisikin olla vaan loppu just silloin. :D Täytyypä käydä uudestaan tutkailemassa, kiitos vinkistä! :)

   Poista