Täytyy sun näillä lakeuksilla käyttäytyy, älä kasvata hippitukkaa jos et heti tahdo turpaan

BÖÖ! Nyt ei kyllä irtoa mitään alkutekstejä, joten sen kummemmitta höpinöittä pari kuvaa tältä päivältä. :D

IMG_7937
Mulla on aikalailla tasan vuoden päivät ollut kasvovoiteena Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Gel, ja nyt se vetelee aivan viimeisiään. Aika pitkäksi aikaa 125ml kokoinen pullo riittikin kun kuitenkin aamuin ja illoin sitä oon käyttänyt, en oo jaksanut panostaa mihinkään erilliseen yövoiteeseen. Jokatapauksessa, nyt oli tarvetta uudelle voiteelle, ja päätin kokeilla vaihteeksi jotakin muuta, vaikka DDMG toki loistava tuote onkin. Sitä ei nyt vaan sattunut löytymään allbeauty.comista edulliseen hintaan, ja Suomen hintoja en pihinä ihmisenä suostu pulittamaan. :D

Selailin Feel Uniqueta ja bongasin Palmer'sin Daily Calming Facial Lotionin, jolla oli hintaa vaivaiset 6,5 puntaa. Tässäkin on hyvin reilu pakkauskoko, 100ml, joten eiköhän taas pieneksi ikuisuudeksi riitä kasvovoidetta - ja hyvä niin, nimittäin tykkään Palmer'sista jopa enemmän kuin Cliniquesta! DCFL (ai kauhee näitä lyhenteitä) on koostumukseltaan kevyttä kuten DDMG, mutta hitusen täyteläisempää, mikä sopii oikein hyvin mun ajoittain pintakuivuuteen taipuvalle naamataululle. Voide ei kuitenkaan missään nimessä ole liian rasvaista ja tuhtia, eikä siis aiheuta finnejä. DCFL:n luvataan rauhoittavan herkkää ja punoittavaa ihoa, ja vaikka tuubin kyljessä lukee hajustamaton, mun mielestä voiteessa on kuitenkin vieno, ihan miellyttävä tuoksu. 

IMG_8046
Tein aiemmin tänään kookos-/banaanilettuja, nam! Ihan sairaan hyviä, taidanpa tehdä näillä herkuttelusta jokaviikkoisen tradition. :D En oo aikaisemmin kokeillut minkään sortin banaanilettujen paistamista, vaikka ohjeita sellaisiin tulvii vähän joka tuutista kun kaikenlaiset terveellise(mmä)t letut tuntuu olevan kovin "in" tällä hetkellä. Nyt kuitenkin ihan lyhyen ajan sisällä varmaan viidessä blogissa on tullut vastaan kookoksella maustetut letut, ja enää en voinut vastustaa kiusausta. Oli kyllä normaalilettuja parempia! Hyvin maistui vaniljakastikkeen ja mustikoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti