Hey, all of the flowers say 'loves on a foreign rain' / Write me a brand new name to sing what I'll never say

ab1
ab2
ab3
ab4
Noniin, tässä olisi edellisessä postauksessa mainittu eBay-löytö numero yksi! Saanen esitellä; Antik Batikin Banjo clutch. Miten ihanan riemunkirjava, värikäs ja hippihenkinen - eli toisin sanoen, aivan täydellinen kesällä! Kirjoittelin Banjoista jo toukokuussa blogiin, ja piiiiitkän eBay-kyttäämisen tuloksena omistan sellaisen nyt itsekin. Kyyläyksen kohteena mulla oli useampi eBayn eurooppalainen versio, ja lopulta ranskalaisen sivuston kautta tärppäsi. Suosittelen muillekin ebay.fr -saittia jos Antik Batik kiinnostaa, sillä siellä on ehdottomasti laajin valikoima varsinkin laukkujen osalta. Tosin ihmekös tuo, Antik Batik on näemmä juurikin ranskalainen brändi.

Oman laukkuni nappasin vähän käytettynä hintaan 40€. Ilmoituksessa mainittiin laukun olevan muutoin hyvässä kunnossa, mutta yksi pompom oli irronnut laukussa roikkuvassa ketjuhärpäkkeestä. Tämä ei mua haitannut; moisen ikkupikkuisen pompulan nyt kehittelee helposti kadonneen tilalle. Laukun vastaanotettuani havaitsin kuitenkin ikävä kyllä pientä likaa etuläpässä (kuvista se ei käy kovin hyvin ilmi). Onnekseni vaaleat likaläiskät eivät vaikuta mitenkään pinttyneiltä, joten olettaisin niiden lähtevän pois joko varovasti hankaamalla tai viimeistään kuivapesuun kiikuttamalla. Aluksi ihmettelin myös punertavia tahroja keltaisella kankaalla, niistä tuli mieleen lähinnä läikkynyt punaviini, mutta lopulta tulin siihen tulokseen että kyseiset "tahrat" taitavatkin oikeasti kuulua kankaan värjäykseen. :D No, toisaalta pitäisihän sen merkin nimenkin jo kertoa ettei kannata odottaa aivan tavanomaisia värjäyksiä laukkuihin käytettyjen kangastilkkujen osalta. En myöskään jaksa uskoa että laukun mulle myynyt pariisitar olisi mua puijannut myymällä sotkuisen laukun hyväkuntoisena, sillä hänellä oli oikein mainiot palautteet eBayssa.

Yksi mun lempiasioista tuossa laukussa on rennon mallin ja överivärikkyyden ohella nuo kolikot. Ne pitää sellaista hauskaa, suorastaan rauhoittavaa ääntä! :D Koko ajan tekisi mieli olla hiplailemassa koristehiluja jotta kuulisi niiden kilisevän, hahah. Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset jne. Saas nähdä, mikä mua ihastuttaa eniten seuraavassa eBay-löydöksessä, jonka saapumista täytyisi vielä tovi malttaa odotella... ;) Vaikka tykkäänkin tästä Antik Batikin huolettomasta clutchista kovasti, on ihan pakko myöntää että se jälkimäinen laukkuostos on vielä tuhat kertaa kivempi. Vähintään. Äh, en vieläkään usko mun tuuria todeksi! En, ennen kuin pitelen käsissäni sitä u p e a a laukkua. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti