Bucket list

bucketb
Yksi tulevan syksyn hitti laukkurintamalla näyttäisi olevan bucket bag - eli ämpärilaukku, jos nyt aivan kirjaimellisesti halutaan suomentaa. ;) Pussukkamaisia bucket bageja löytyy yhden jos toisenkin huippu designerin AW14 -mallistosta; miten olisi Saint Laurentin hapsulaukku, Moschinon näyttävä logolaatallinen laukku tai Proenza Schoulerin raitalaukku jossa on hauskasti yhdistelty eri tekstuureja? Klassisin valinta on Louis Vuittonin Noé, joka on alunperin luotu shamppanjapullojen kantamiseen. Luonnollisesti myös edullisemmat merkit ovat luksusmuotitalojen vanavedessä nopeasti omaksuneet bucket bag -trendin ja tuoneet liikkeidensä hyllyille myyntiin omien näkemystensä mukaisia pussukoita.

Mulla tästä huolettomuutta huokuvasta laukkumallista tulee aina mieleen mun ensimmäinen omilla rahoilla ostettu laukku, josta mun "laukkurakkaus" oikeastaan sai alkunsa: se oli Piecesin kirkkaanpunainen tikattu bucket bag. Bongasin sen tyyliin Demin sivuilta, haaveilin siitä viikkotolkulla ja lopulta marssin Vero Modaan ja kotiutin kyseisen ihanuuden. Tekonahkalaukuksi se kesti yllättävän pitkään käytössä, ja voi vitsit kuinka harmittikaan kun se lopulta hajosi. Silloin tällöin innostun haaveilemaan punaisesta bucket bagista, mutta sitä täydellistä ei ole tullut toistaiseksi vastaan. Ehkä vielä joskus... :) Siihen asti, mun ämpärilaukkuhaave numero uno on LV:n Noé monogrammina.

// One of my favorite AW14 trends is absolutely bucket bags. How about the fringed one from Saint Laurent, the striped one from Proenza Schouler or Moschino's quilted bag with logo lettering? If you prefer super classic style, opt for Louis Vuitton. Some great and more wallet friendly options can be found in stores like Zara, Mango and Topshop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti