Nellyltä tilattua...

nelly
En edes muista, milloin olisin viimeksi selaillut Nellyn nettikauppaa. Yhdessä vaiheessa olin kokoajan kärryillä Nellyn tuotevalikoimasta sillä kävin jopa päivittäin katsastamassa uutuudet, mutta sitten se vain jotenkin jäi. Tänä vuonna oon ostanut todella vähän verrattuna edellisvuosiin, ja lähinnä eBaysta, Zalandolta ja H&M:lta. Se on ollut viime aikoina mun nettishoppailun pyhä kolminaisuus. :D

Nyt kuitenkin pitkästä aikaa innostuin pläräämään Nellyn aleja hyvien löytöjen toivossa, ja aika mainio löytö tulikin tehtyä - Adidas Originalsin tuulitakki irtosi reilun 70% aleprosentilla varustettuna, ja täten maksettavaa jäi enää 25,95€! Kelpaa, täytyy vaan toivoa että takki on sopiva. Tykkään tuosta takin värityksestä; tumma mutta vihreät vetoketjut toimii pienenä väriläikkänä.

Lisäksi tilasin normaalihintaisena erään härpäkkeen, jollaisen oon jo pitkään halunnut - nimittäin hyppynarun. Jep. Sitäkin voin väittää harkituksi hankinnaksi, sillä oon valehtelematta jo kuukausia miettinyt että vitsit kun omistaisi hyppynarun; se menisi alkulämmittelynä ennen lenkkiä, ja ehkä siihen loikkimiseen saisi purettua vähän ylimääräistä energiaa hehe. Toki hyppynarun varmasti olisi saanut edullisemmin jostain muualtakin, mutta heti kun tuo Niken keltapinkki yksilö eksyi mun silmien verkkokalvoille, tiesin että se mun täytyy saada. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti