Wild Argan Oil

IMG_2046
The Body Shopin valikoimaan on hiljattain tupsahtanut erityisen ihana uutuussarja; Wild Argan Oil. Sain muutamia sarjan tuotteita itselleni; vartalovoin, kuorinta-aineen ja balsamin. Nyt muutaman viikon testailun jälkeen lienee sopiva hetki laittaa käyttökokemukset ja mielipiteet jakoon blogin puolella. :)

IMG_2071
IMG_2069
Näin sarjasta kerrotaan The Body Shopin sivuilla:

"Hemmottele itseäsi kultaisella hehkulla! The Body Shopin uusi arganöljy kylpy- ja vartalosarja tuo perinteisen, marokkolaisen hammam-kylpylätunnelman kylpyhuoneeseesi. Tuotteet sisältävät runsaasti käsinpoimittua villiarganöljyä, joka tuotetaan reilun yhteisökaupan kautta marokkolaisilta berberinaisilta."

Vartalovoi: "Aistillisen arganöljyn tuoksuinen, tehokosteuttava, täyteläinen vartalovoide. Hoitaa, pehmentää ja silottaa ihoa 24 tunnin ajan. Sopii kaikille ihotyypeille.

Vartalokuorinta: "Aistillisen arganöljyn tuoksuinen, geelipohjainen vartalonkuorinta auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa hellävaraisen tehokkaasti. Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi. Sopii kaikille ihotyypeille."

Tehokosteuttava balsami: "Hemmottele erityisen kuivia ihoalueita ja kiillottomia hiuksia tällä monikäyttöisellä balsamilla. Täyteläinen, 70% kiinteä öljykoostumus tehokosteuttaa välittömästi kuivan ihon ja antaa hiuksille upeaa kiiltoa."

IMG_2086
IMG_2093
Ensimmäinen ajatus Wild Argan Oil -tuotteista taisi olla, että voi kun blogiin olisi mahdollista lisätä kuvan, videon, äänen ja tekstin lisäksi myös tuoksuja! :D Nimittäin niin huumaavan ihanalta näiden purkkien sisältö tuoksuu; samanaikaisesti sekä mausteiselta, pähkinäiseltä että jopa hieman kukkaiseltakin. Mulla on vuosien varrella ollut vaikka mitä TBS:n voiteita ja kuorintoja käytössä, ja jos pitäisi mainita yksi sarja jota Wild Argan Oil tuoksunsa puolesta muistuttaa eniten, se olisi varmaankin Shea. Eli etenkin jos tykkää Shea -tuotteista, luulenpa että tämä uutuussarjakin saattaisi kolahtaa. ;)

Vartalovoi on tuttua, taattua laatua: voide on melko paksua ( = riittoisaa) mutta tuntuu kuitenkin iholla kevyeltä ja imeytyy nopeasti. Arganöljyn lisäksi tuote sisältää mm. voipuunvoita ja kaakaovoita, joten ei liene yllätys eikä mikään jos tituleeraan voidetta äärimmäisen kosteuttavaksi. Siinäpä onkin ominaisuus, jota arvostan ihovoiteessa suuresti siinä vaiheessa kun kesän ajan ah-niin-kiltisti käyttäytynyt atooppinen iho alkaa oikutella viileämpiä ilmoja kohden mentäessä kuin mikäkin uhmaikäinen.

Miracle Solid Oil - tehokosteuttava balsami - vaikuttaa myös tehokkaalta tuotteelta. Nyt oon kokeillut käyttää sitä lähinnä kyynärpäihin ja käsivarsiin, mutta varmasti viimeistään talvella sille tulee enemmän tarvetta kun pakkasen kuivattama iho kaipaa paikoitellen ekstrakosteutusta. Hiuksiin en itse ehkä osaisi balsamia käyttää, koska henkilökohtaisesti tykkään enemmän nestemäisessä muodossa olevista öljyistä.

Tuotekolmikon suosikiksi nousi kuorinta! Siinä tuoksu on kaikista voimakkain, ja koostumus on just sellainen josta tykkään - tarpeeksi karkea, mutta kuitenkin hellävarainen ja kosteuttava. Kuorinnan jälkeen iho on pehmeä, ja voide imeytyy nopeasti.

All in all; tykkään kovasti Wild Argan Oil -sarjasta. Tuoksun perusteella se ei ihan riitä syrjäyttämään mun ikuisuuslemppareita Raspberrya ja Coconutia, mutta kosteuttavimman sarjan tittelin se kyllä ansaitsee. Vartalovoiteen, kuorinnan ja balsamin lisäksi tuotevalikoimasta löytyy mm. suihkugeeli, huulirasva ja vartaloöljy - lisää tietoa Wild Argan Oilista, hinnat ja valikoima kokonaisuudessaan löytyy The Body Shopin sivuilta.

IMG_2082
// The Body Shop has recently launched a brand new product range, Wild Argan Oil, and I was lucky to get Body Butter, Rough Scrub and Miracle Solid Oil in my life. I've been using the products for a couple of weeks now and I simply adore this stuff! These are so moisturizing, which is super great because my skin tends to get really dry when the weather gets colder. And how about the scent! The smell of these products is so divine; spicy, nutty and a little bit floral. The scent of Wild Argan Oil products reminds me a little bit of The Body Shop's Shea range, so if you love Shea, I think you might fall in love with these newbies. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti