Dior Addict It-Lash

it-lash_1
Mikäli pitäisi mainita yksi kosmetiikkatuote jonka ostamisesta jaksan aina vain intoilla ja innostua, se on varmastikin ripsiväri. (Hyvänä kakkosena tulee hajuvedet ja kolmosena kynsilakat.) Pyrin päivittämään ripsivärin uuteen kolmen kuukauden välein kuten suositellaan, joten aika montaa maskaraa sitä ennättää kokeilla aina vuoden mittaan. Mulla ei siis ole mitään luottotuotetta, enkä sellaista etsikään - vakkarit on turvallinen valinta pohjustus- ja kulmakarvatuotteissa, mutta muuten oon kosmetiikan suhteen aika kokeilunhaluinen. En myöskään usko hienoihin mainoslauseisiin, vaan mun mittakaavassa ripsari on hyvä jos se täyttää seuraavat kriteerit: 1. ei levähdä ihan pienestä, 2. on sysimusta, 3. erottelee, tuuheuttaa ja pidentää ripsiä edes aavistuksen

Nyt päädyin tilaamaan suht uuden Dior Addict It-Lash ripsarin Feel Uniquelta. Siellä hinta on £22 eli vajaat 28€ (miinus mahdolliset alekoodit... hih), kun taas esim. Sokoksella muistelisin hinnan olleen nelisenkymppiä. Diorin ripsareista oon kokeillut aiemmin Diorshow New Lookia, ja se oli suoraan sanottuna jopa huonoin jota oon ikinä kokeillut. Tiedän monia jotka kutsuu kyseistä ripsaria lempparikseen, mutta mun ripsiin se ei toiminut alkuunkaan! Diorshow New Lookin jälkeen olin pitkään hieman skeptinen Diorin ripsareita kohtaan, mutta kun It-Lash lanseerattiin, tiesin että haluan jossain vaiheessa testata sitä. Hieno pakkaus, houkutteleva mainonta, mitä näitä selityksiä nyt on. :D

Nyt oon kokeillut It-Lashia muutaman kerran... *drumroll* pakko sanoa, että tykkään! Ei tämä mitään WOW-efektiä sentään saa aikaan, mutta täyttää ehdottomasti kelpo ripsarin vaatimukset. Aluksi kumiharja vähän epäilytti, sillä oon joskus ikuisuus sitten kokeillut vastaavaa enkä kauheasti tykännyt, mutta tässä ripsarissa se yllättäen toimiikin. Liekö sitten koostumuksen ansiota... Luulen, että jos omistaa luonnostaan tosi ohuet ja lyhyet ripset, tällä ei ehkä saa aikaan tarpeeksi volyymia - ellei sitten nimenomaan kaipaa super luonnollista lopputulosta. Mun ripset on vaaleat mutta paksut ja pitkähköt, ja saan It-Lashilla juuri sen lopputuloksen josta pidän. Täytyy kuitenkin rehellisyyden nimissä myöntää, että tuskin mä tätä toistamiseen tulen ostamaan - kokeilut jatkukoon taas muutaman kuukauden kuluttua. ;)

Miten on: löytyykö teiltä luottoripsareita, vai viekö kokeilunhalu aina mennessään kosmetiikkaostoksille suunnatessa? :)

it-lash_2
it-lash_3
it-lash_4
it-lash_5
// I recently bought this fairly new Dior Addict It-Lash mascara. I was kinda skeptical because I have previously tried Dior's Diorshow New Look, and didn't like it at all. I know there is many gals out there who loooove it, but oh well, it's just a product that wasn't made for my lashes! But luckily for me, I do like the It-Lash mascara. It's not like WOW this stuff is amazing, but it does what I expect. And my expectations aren't sky-high for any mascara, no matter what's the price, the brand, the package, the brush, the composition... I state mascara as a good one if it doesn't flake off, is black and separates, lenghtens and volumizes even a little bit. It-Lash does it all, yay! However, I'm pretty sure I won't be buying this product again, but the fault is in me, not in the mascara. I just love trying out new mascaras every time I need a new one, so let's see which it will be the next time. I have never had YSL mascara, so I might be craving for a gold luxurious packaging... ;) 

So now let me know; what's your ultimate favorite mascara? Or are you like me and don't have one?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti