Noi bootsit onko mun?

billibiboots
Oh no, mun ei tosiaankaan olisi pitänyt nähdä noita yllä olevia Billi Bin saappaita - nyt en saa niitä mielestäni sitten millään... Aivan upeat! Oon pitkään hingunnut kenkähyllyyni jotain mustia polvipituisia bootseja, jotka olisivat melko simppelit mutta kuitenkin niissä olisi jokin juju - noissa se on ehdottomasti tuo kiiltävä käärmekuosinen pinta. Mahdollisesti nämä mun aavistuksen kaventuneet megapohkeetkin suvaitsee jo mahtua pitkävartisiin saappaisiin, joten se lisää entisestään houkutusta hankkia sellaiset tänä syksynä. :D Käyttöä moisille olisi aivan varmasti, sillä sellaisia "siistejä" syyskenkiä mulla ei Acnen Pistoleiden lisäksi olekaan. Pistoleiden lisäksi mun syys- ja talvikenkävalikoimaan sisältyy yhdet Uggit, kolmet Converset (joista yhdet on nahkapintaiset talviversiot), Billi Bin kultaisilla niiteillä varustetut bikerbootsit ja... no niin, eipä muita. Muutamat kengät oon myynyt pois liian ison koon takia, ja edellä mainituistakin ainakin ainakin Uggit ja talvi-conssit ovat suuressa vaarassa muuttaa uusiin koteihin. Vielä en ole malttanut kaivaa niitä vaatehuoneen ylähyllyltä esiin, joten en tiedä niiden sopivuudesta tätä nykyä.

Keräsin Booztin valikoimasta myös muita mun silmää miellyttäviä bootseja. :) 

Polvipituus
polvipituus

OTK - yli polven
otk

Korkojen kera
korko

Chelsea-bootsit
chelsea

Rouheat bikerbootsit
studs

Kumpparit
kumpparit
Kaukana on ajat jolloin kumpparit olivat rumia ja niissä hävetti kulkea julkisesti. Mä oon silloin tällöin silmäillyt brittiläisen Hunterin kumisaappaita (pinkit olisivat ihanat!), mutta toistaiseksi ajattelin kyllä pärjätä ilman. Myös nämä kollaasin saappaat ovat kivoja, varsinkin Stylesnobin simppelit mustat.

Uggit
ugg
Ahh, Uggit, nuo mielipiteitä jakavat sämpyläkengät joiden esteettisyydestä voi olla montaa mieltä. Vaan hemmetin lämpimäthän ne on, sitä tuskin kukaan sellaisia käyttänyt voi kiistää! :) Mun Bailey Buttonit porskuttaa jo kohti kolmatta talvea, ja on edelleen kohtuullisen hyvässä kunnossa, mitä nyt mokkapinta on vähän ottanut osumaa loskan seassa rämpiessä.

Sorelit
sorel
Nämäkään Uggien lailla eivät ole erityisen kauniit kengät, mutta oon lukenut ja kuullut paljon siitä miten mainiosti Sorelit sopii näihin Suomen arktisiin olosuhteisiin. Oon vähän miettinyt näitä talveksi kävely-/lenkkikengiksi, onko jollakin kokemusta? :) Tarvetta olisi siis kengille joissa on vähän vartta, jotka ovat suht tukevat jalassa ja joiden pohja ei ole sieltä liukkaimmasta päästä. No, onneksi ei kuitenkaan ihan vielä ole ajankohtainen asia. ;)

Boozt.comiin tästä: 


PS: Papukaijamerkki sille, joka tempaisi itselleen otsikosta kunnon korvamadon. ;)


Postaus sisältää mainosbannerin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti