We are here to laugh at the odds and live our lives so well that death will tremble to take us

i1
Kenneth Jay Lanen korvikset tuli viime viikolla postista, jee! Paljon isommat ne kyllä ovat kuin mitä kuvan perusteella vaikutti, mutta tykkään silti. Näille tulee varmasti paljon käyttöä. :)

i2
1. Lohirullia ja vuohenjuustoa salaatissa 2. Suppilovahveroita keräämässä 3. Ruispuuroa, päällä banaania, maapähkinävoita, auringonkukansiemeniä ja kanelia 4. Lettuja!

i3
Jokin aikaa sitten The Body Shopilta tuli ihana yllärilähetys. Postausta tulossa lähipäivinä :)

i4
Luontoretkellä kissojen kanssa. :D

i5
Ruokakuva päivässä on ihan paikallaan.

i6
#NoNeedForVolymizingShampoo

i7
:P

i8
1. Vika kuva pitkällä tukalla 2. Uudet korvikset in action 3. Lempi korkkarit, jotka pitäisi metsästää koon tai pari pienempänä eBaysta... 4. Pätkäisty tukka ft. mörököllituijotus. :D 

i9
1. Uusi laukkukoukku ja kuoret puhelimeen 2. Löysin mun ihka ensimmäisen päiväkirjan. 7-vuotiaana kehuin meidän perheen ekaa kissaa, Pörriä, sanoin "se on pehmeä, laiska ja ei ymmärrä mua. Se on ihana!" :-D 3. Rambo ottaa rennosti 4. Nykyään tykkään käyttää yhdessä kellon kanssa jotakin simppeliä rannerengasta, tällä kertaa vuorossa oli ikivanha leopardi H&M:stä. 

i10
Näkkäri, avokado ja chili on jotain äärettömän loistavaa.

i11
1. Lulu 2. & 3. Mummon kissat Murre ja Aku 4. Lulu ei viihtynyt mummolassa. "Lähetään jo??"

i12
Sieni-parsapiirakkaa, naaaaaaam.

i13
1. Iskä teki mulle uuden kenkähyllyn kun edellisessä oli vaan kaks kerrosta, eikä siihen mahtunut mitään. :D 2. Maiskua ei kannata maiskuttaa - siihen jää hemmetti koukkuun... 3. Perus lauantai-ilta 4. Korvisten kuvailua, varsinainen postaus löytyy täältä.

i14
Ette varmaan oo ennen nähneet kahta tässä blogissa. ;)

i15
Metsä on kiva paikka.

// Random shots from my Instagram.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti