SENSAI 38°C Volumising Mascara

IMG_7107

IMG_7094

IMG_7110

IMG_7097

IMG_7116

IMG_7100

IMG_7118

Noniin. Pitihän se kolmaskin myynnissä oleva versio Sensain legendaarisesta 38°C-ripsarista testata, kun edellinen Lengthening -putilo loppui. Hyvä että testasin, tästä tuli kertaheitolla se lemppari! Siis paras ripsiväri I-K-I-N-Ä. Kaareva harja on ihan mahtava; sillä saa helposti ja nopeasti väriä pituuksiin, mutta myös silmäkulmaan saa laitettua väriä sotkematta, kiitos kapenevan harjan kärkiosan. Kuten muutkin kolmekaheksan asteiset, tämäkin lähtee lämpimällä vedellä pois kun vaan oppii oikeanlaisen pesutekniikan: ripsiä pitää hieman hieroa sormenpäillä. Ei kannata hinkata kovakouraisesti, ettei ripsiä irtoa, vaan ennemminkin väri pyöritellään kevyesti pois.

Nyt kun näihin Sensain ripsareihin on tullut tykästyttyä, en edes muista koska viimeksi oon käyttänyt silmämeikille tarkoitettua meikinpoistoainetta. Kannattaa kokeilla, jos on haussa sään ja itkun ja about kaiken mahdollisen kestävä ripsari, jolla onnistuu sekä luonnollinen että hieman näyttävämpi lopputulos. :)

IMG_7087

// I just love these Sensai 38°C mascaras, seriously! Now I've tried all versions of it, and gotta say the volumising one is absolutely my new favorite. The original 38°C is good stuff and lengthening mascara as well, but this volumising... I just like it the most, thanks to the curved brush that makes everything so easy. Have you ever tried these oh-so-legendary Sensai mascaras? And what's your ultimate favorite mascara in general? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti