Sale cravings

Alemyynnit on jo startanneet, ja mun ensimmäinen löytöhän oli H&M:n shop onlinesta löytynyt musta maksimekko, jollaista olin etsinyt pitkään. Muuten mulla ei ole kauheaa pläjäystä toivomuksia, mitä haluaisin aleista löytää - itseasiassa oon huomannut kiinnostukseni alemyyntejä kohtaan laskevan vuosi vuodelta. Ei kauheasti huvita lähteä tungeksimaan pissiksiä ja akryylilumppuja pursuaviin massavaateputiikkeihin, joissa ilmasto on väen paljoudesta johtuen vähintäänkin trooppinen ja sovituskoppeihin on Lahti-Oulu -junamatkan pituiset jonot. 

Mulla myöskin on jo aika paljon kaikkea (no shit sherlock), eikä enää nykyisin tee edes mieli ostaa mitään alerättejä verukkeella tää oli niin superduper halpa. Jos ostaa kymmenen superduper halpaa paitalumppua Hennesistä niin ei se ostosten yhteissumma välttis ookkaan enää niin edullinen. Aleshoppailuhurmiossa ostetut vaatteet myös jäävät ihan ihan liian usein kaappiin lojumaan, ja lopulta päätyvät kirpparille myyntiin. Järkevää. 

Nimetön

Onhan mulla tietty muuuuuutama koko kevään ja kesän mielessä pyörinyt juttu on mielessä, mikäli rohkenen alehullutukseen heittäytyä: Zaran hot pinkki (tai vihreä jos pinkkiä ei löydy enää) bleiseri ja Weekdayn musta maksihame. Näiden takia pitäisi kuitenkin raahautua Helsinkiin, joten saa nähdä saanko jonkun kaverin houkuteltua mukaan, vai joudunko ihan itekseni junailemaan itteni Aleksanterinkadulle aletarjontaa kartoittamaan. Monkin ja H&M:n alet olis ehkä myös kiva käydä tsekkaamassa.

Koetan bongata myös iiiiiisot aurinkolasit (kaksien hukattujen tilalle, huoh), mustat aitonahkaiset korkkarit matalalla korolla (jäätävän kärsineiden rusettikorkkareiden tilalle, tupla-huoh) ja bonuksena olisi ihana löytää myös jotain muutaman euron isoja lierihattuja. Muistaakseni Forumin H&M:ssä oli ihan ältsin hienoja kirkuvan vihreitä lierihattuja, sellanen olisi ihan mahtava. :>

edit// itseasiassa toi Weekdayn maksihame näyttäiskin olevan tällä hetkellä enää 17,50 euroa. Aijai. :P 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti