Zaran syksy

H&M:n syksyhärpäkkeitä tulikin tuossa viikko sitten puitua, mutta nyt olisi vuorossa Zara! Näitä syksypostauksia voi nyt jonkin aikaa tippua aika tiuhaan tahtiin, sillä minä sydän syksy ja sitä rataa, mutta jos ihania vaatteita ja asusteita löytyy liiallisuuksiin asti liian monen eri liikkeen tarjonnasta, saatan vähän tiivistellä ja laittaa useamman brändin uutuudet samaan postaukseen. Oukkidoukki? :D

 zaratakit
Viime syksynä mulla oli kova hinku löytää bleiserimäinen villakangastakki, mutta potentiaalisia bongauksia tuli tehtyä yhteensä nolla zipaletta. Edes kirpparilla ei tärpännyt. No, nyt Zarassa on peräti kaksi oikein lupaavan mallista mustaa takkia, joista ehkä tuo oikeanpuoleinen on vähän kivempi. Sääli, että hintaakin on oikein kivat 150 euroa... ehkä tänä syksynä riittäisi jos ostaisi vaan yhden, "vähän" kalliimman takin, ja muuten yrittäisi selvitä edellisvuoden takeilla (joista yksi kiristää ja toinen on kulahtanut, mut hei, mitäs pienistä). :P Myös toi keskellä oleva shamppanjan sävynen takki on tosi nätti, mutta ehkä ei ihan mua varten kun tykkään pidemmän mallisista takeista. 

zaraneuleet
Ihania neuleita Zaran uutuuksissa oli ihan liikaa! Nämä ovat kolme suurinta suosikkia. Kerta kaikkiaan upea kullanhohtoinen lörttöneule pääsi heti ostoslistalle (löytyy myös hopeisena ja mustana), ja karvakaulusneulekin houkuttelee kovasti. 70e on vaan ehkä vähän liikaa neuletakista mun makuun, vaikka toisaalta tossa ihanuudessa olisi vaan 14% akryylia. Jos olisin järkevä, en pihistelisi kunnon neuletakin ostossa enää yhtä ainoatakaan syksyä/talvea, sillä se on monet kerrat jo todistettu että Hennesin kivat mutta laaduttomat parinkympin neuletakit eivät kestä kauniina kovin montaa viikkoa.

zaravihreää
Vihreä näyttäisi olevan myös "pinnalla" tulevana syksynä. Mä en oo ikinä kauheasti fiilistellyt tollaista tummaa jadevihreää väriä (tulee mieleen lähinnä Markus Ekholmin kämpän seinät :D), mutta nyt alan jo pikkuhiljaa lämmetä sillekin. Etenkin ohuissa, hieman läpikuultavissa materiaaleissa se toimii aika passelisti. 

zaraasusteet
Noiden korkkareiden väritys on niiiiiiiin just eikä melkeen kohdillaan! Itken verta, etten osaa edelleenkään kävellä korkeilla koroilla :( Edes kunnon platfrom ei kauheesti auta asiaan; mun kävely tollaisilla popoilla on aina yhtä noloa huojumista. 
Kiiltonahkaisiin laukkuihin ihastuin heti. Kävi jo mielessä, että seuraavalla Stadin reissulla etsisin tuon punaisen käsiini, mutta nyt tuo maitokahvin värinenkin alkoi houkutella enkä enää tiedä, kummasta tykkään enemmän. :D Kumpi teistä näyttää paremmalta?

Myös muutama kourallinen kauhistuksia löytyi, tässä niistä muutama.. 
zarakauhistukset
Sekä housuhameet että leveälahkeiset farkut saisi mun puolesta polttaa roviolla, mutta ton naurettavan, mautontakin mauttomamman höyhenhameen voisi lahjoittaa sirkukseen. :D Siis ostaako tollasia hamosia yhtään kukaan, apua?! Tai noita housuhameita... levarit vielä menettelee enkä ihmettele vaikka joku niistä tykkäisikin, mutta itse sain tarpeekseni leveelahjefarkuista jo sellaisen elämän vaiheen kuin ala-aste aikana, enkä voi kuvitellakaan kiskovani enää sellaisia jalkaan. Hyi.

2 kommenttia:

  1. Aaa, tahon ton pinki neuleen - pakkkko saada! aivan ihana :-) vois ehkä yrittää metsästää myös Tallinnasta pian.


    (ja heh, ihastuin H&M:llä leveälahkeisiin farkkuihin - ja lankesin. ne on ihanat!)

    VastaaPoista
  2. Elina,
    Toi pinkki neule on kyl ihana :> Törmäsin just muuten tänää jossain blogissa asuun, jossa leveät lahkeet näytti yllättävän hyvältä jopa mun silmissä! Muistais vaan mikä blogi:D

    VastaaPoista