The world has turned and left me here

Aamulla mun oli tarkoitus herätä seiskalta ja paukata taas porukoitten mukana mustikkametsään, mutta suunnitelmat vaihtuikin suurinpiirtein sillä samaisella sekunnilla, kun herätyskello piippasi.. päätinkin lähteä Helsinkiin. :D Tarkoitus oli tehdä täsmäisku Zara- ja Weekday -putiikkeihin: Zarassa mua oli jo kauan riivannut shokkipinkki bleiseri, ja Weedayssa puolestaan eräs jumalainen musta maksihame. Noh, pinkki bleiseri oli loppuunmyyty ja se jumalainen hamonen paljastuikin typeräksi housuhameviritelmäksi, buuuuuuuuuu. :D Säästyipä ainakin rahaa, vaikkakin tietty myös korvaavia shoppailuja tuli tehtyä! :P Läimäsen tähän nyt taas parit perus tylsät Stadi-fotot (ää, miksen voi ikinä kuvailla mitään vähän vähemmän  turistimaista? :-D), ja postauksen lopusta löytyy ostokset.

IMG_7997.jpg_effected


he1

IMG_8013.jpg_effected

IMG_8004.jpg_effected

IMG_8003.jpg_effected

IMG_7999.jpg_effected

Nzb19M on Make A Gif, Animated Gifs
Mulberryn ihanat näyteikkunat :)

Niitä ostoksia oli taas jälleen kerran aika vähän (mikä on siis vain hyvä asia): ostin ainoastaan bleiserin ja korvikset. 

IMG_8017.jpg_effected
Tästä ihanuudesta oli kyl mahdotonta saada järkevää/edustavaa kuvaa! Aina joko väri näyttää liian haalean vaalealta tai liian sinertävältä, taikka sitten materiaali kiiltelee muovisen näköisesti salaman takia. Mutta kyseessä on siis tämä bleiseri, ja ai että kuinka tykkään! Kuten postauksen alussa mainitsin, se alunperin haikailemani pinkki bleiseri oli päässyt loppumaan, mutta vihreä on mulla ollut koko ajan mielessä kakkos vaihtoehtona joten keine Panik :) Ja eipä vihreän värin ja blondin tukan yhdistelmästä ainakaan luulisi tulevan mitään turhia Barbie/tuksu -viboja, heh. Mutta jos tulee taas uusi kaipuu pinkkiä bleiseriä kohtaan, niin eiköhän ebaysta jonkin ajan kuluttua ala löytymään "vanhan" sesongin tavaraa.

Näitä vihreitä bleisereitäkin oli muuten enää vain kaksi kappaletta jäljellä, joten osui ihan oikeeseen saumaan se päähänpisto lähteä Stadi-visiitille. Siitä lähtien kun on ollut tiedossa, että mun valmistuminen tapahtuukin kevään sijasta talvella, oon ollut sitä mieltä että haluan pukea ko. tilaisuuteen värikkään bleiserin ja muuten pysyä tutulla ja turvallisella mustalla/harmaalla linjalla. :D Tiiän kyllä että joulukuuhun on vielä aika reippaasti aikaa, mutta lienee parempi hankkia kaappiin täydellinen värikäs bleiseri nyt heti kun ns. Colourblocking on niin pinnalla kaikkialla ja värikkyys on sesongin ykkösjuttuja. Ihan turhaa jäädä venttailemaan syksyn tarjontaa, joka todennäköisesti kukkii vain angstin ja ruskan sävyissä kuten aina. Ja sehän ei tällaista piilovärifriikkiä innosta.

Q5KuXh on Make A Gif, Animated Gifs

IMG_8056.jpg_effected

IMG_8044.jpg_effected-001
Edes korvikset ei ollut mikään ihan heräteostos. Yhtenä päivänä, kun pläräilin lempiblogejani läpi ja törmäsin NFV:ssä H&M:n dreamcather -kaulakoruun, ihastuin heti ja halusin samanlaisella killuttimella koristetut korvakorut. Luvvvv them!

4 kommenttia:

 1. carnivaal14/7/11 13:28

  ihana tuo bleiseri<3 (:

  VastaaPoista
 2. carnivaal,
  eikö vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Se on siis TOI bleiseri ! Ihailin tota kanssa normihintasena taannoni Zarassa ja on se vaan ihana! Vaikken normaalisti tykkää kaksrivi napituksesta :--) Ah, tahtoisin Helsinkiiiiin pian!

  VastaaPoista
 4. Elina,
  Joo toi! Oon kyl niin iloin että ostin, vaikka pinkkiä tosiaan lähdinki alunperin hakemaan. Tää vihreä on ehkä jopa astetta kivempi loppujen lopuks :)

  VastaaPoista