Excuse me for feeling, this moment is critical

Moikka! Tänää ei oo mitää superjännää ollu; mitä nyt poikkesin Lahessa pikashoppailureissulla, toin mummon luota ton höppänän kissanpennun tänne kotiin taas "kylään" (kyyl se koht muuttaa oikeastikin tänne asumaan, kunhan tarpeeks irtaantuu ensin emostaan:D) ja muuten oonki vaa dataillut. Tylsää tylsää tylsää. Onneks koht puoliin tehdään kai taas jokavuotinen n. viikon pituinen trippi Keski-Suomeen sukulaisia moikkaamaan, ja jossain vaiheessa Tallinnaankin olis tarkotus lähteä. Hirveen orpoa nyt kun paras kaveri lähti inttiin, ja muista nyt en sitten oikeen osaa sanoa mitään.. :-D Aika hiljanen tulee loppukesä varmaan olemaan, mut onneks viihdyn ihan ok:sti yksin omissa oloissanikin. Odotan silti kovasti syksyä, kouluun paluuta ja työharjottelun alkamista, että saa ajan kulumaan paremmin ja ajatukset hetkittäin muualle tietyistä asioista.

pusero
Violetti paita on H&M:n kotoisin ja hintaa sillä oli 15 euroa (ovh. 24,95e). Oon ihan onnessani että vielä löysin tällasen, ja vieläpä alennettuna! Jo keväällä monesti kävin ihailemassa liikkeessä, mutta en raaskinut ostaa. Noh, nyt en oo aikoihin oikeestaan käyny Lahden kauppoja kiertelemässä ja olin varma että enää ei paitaa löydy, mutta mitä vielä, olihan siellä alerekissä tasan yks jäljellä mun koossa, jeeshh :) Tykkääntykkääntykkään! 

kiollo_effected
Äiti oli ostanu mulle Seppälän alelaarista tollasen suklaalta tuoksuvan rasvan. Me likes, toi tuoksu ei oo sellain keinotekoinen/teollinen niinku monesti mukamas-suklaalta tuoksuvissa mömmöissä tuppaa olemaan.

ht-kollll
Tässä puolestaan kutakuinkin on eilisen sisältö: olin lapsenvahtina Lahessa. Serkkupojalla oli taas kova vauhti päällä, vaikka vähän itketti ja suututtikin sen jälkeen kun huomas että vanhemmat lähti viihteelle. :D Pojan kanssa leikkimisen ja sen perässä juoksentelun lisäksi kerkesin katella telkasta vanhoja Salkkareita, lol. Illalla lasten nukkumaanmenoajan jälkeen kerkesin lukemaan taas tota Rachel Zoe -kirjaa. Jo yli puolet luettu, höh. Tulis jo äkkiä se Lauren Conradin vastaava opus! 

PS: Miks meiän kissat ei osaa poseerata yhtä sievästi ku toi kolmessa kuvassa esiintyvä Kikka? :D Iiris (toi kirjavaturkkinen) puolestaan on vähän ujompi tapaus, ja kameran kanssa piti pysytellä muutaman metrin päässä, muuten tuli kissalle paniikki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti