Cheerin' our names in the pink spotlight, drinkin' cherry schnapps in the velvet night

Iltaa! Oon tosi sori siitä, etten oo hetkeen päivitellyt mitään. :( Oli tarkoitus eilen jotain postailla, mutta en sitten jaksanu sillä lauantai-iltana tais mennä suht kovaa. :D En ollu käyny baareilemassa sitten joulukuisen valmistumiseni, ja voi että, eihän mulla enää oo minkäälaista viinapäätä. Ensin käytiin Amarillossa yksillä + nachoilemassa, sitten Disco Glow:ssa mutta siellä oli harvinaisen kuiva meininki. Vaihdettiin Senssiin ja lähes pilkkuun asti tuli ryypiskeltyä. Join koko illan aikana alle kymmenen, ja seuraava päivä meni lähes kokonaan sängyn pohjalla maatessa. :D Alan kai oikeasti olla vanha, ku ei tulis mieleenkään enää vetää mitään hirveitä övereitä niinku viel pari vuotta sitten.. tekee pahaa ajatella, että joskus meni helposti alas jopa 20 drinkkiä illassa, ja nuorempana jaksoi viel käydäkki baareissa jopa viikottain tai ainakin kerran kuussa :D Nykyään tää n. 4 kertaa vuodessa on ihan riittävästi baareilua mulle:)

hangover

Muuten, mitäköhän ihmettä mun täytyis baarissa tilata, kun ainoastaan mansikkamargarita ja mustikkashotti maistui hyvältä? Entiset lempparit ei enää miellytä, sama se oliko edessä valkovenäläinen, kirpee omena, sininen enkeli taikka kossubattery...  hyih:( Mariannea en viitsiny edes tilata, ällötti ajatuskin. Terveisin nimimerkki joskus tilasin lähes pelkkiä marianneja koko illan ja kun jossain vaiheessa tekikin mieli kirpeetä omenaa, tiskimikko ei meinannu uskoa korviaan ku en tilannutkaan vakkariani :D 

Onks jollain huikeen hyviä drinkkivinkkejä? Lonkerost tulee hirvee hedari ja siideri ei maistu ollenkaa. Kyllähän sitä muuten voisi juoda vaikka pelkkiä margaritoja (ja mojitoja!), mutta ne tuppaa maksamaan vähän turhan paljon.. :P Ja kohta tulee sitten ihan oikeetakin postausta, tää nyt oli tällainen random höpöttelytuokio vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti