Ilmoitus: Lola-tuoksu

Kiinnostaisiko saada Marc Jacobsin Lola -hajuvesi pilkkahintaan? Luin juuri sähköpostit, ja Fragrance Directilta oli tullut tällaisia terveisiä... 

lola
Jos kyseinen Jacobs-tuoksu on mielessä pyörinyt, kannattaa toimia nopeasti sillä toi tarjous on vain huomiseen (7.2.) puoleenpäivään saakka. Hophop! Meidän valuutassahan ton 50ml pullon hinnaksi jää ainoastaan n. 24€, eli todella hyvä tarjous ;) Itsekin varmaan tilaisin, ellei mulla olisi vielä edellisestä Lolasta vajaa puolet jäljellä :p Oon tilannut kolmesti tai neljästi FD:ltä ja paketti on tullut aina suht nopsaan muutamassa viikossa (jos haluaa ripeämmän toimituksen niin muistaakseni sellainen on mahdollinen pienestä lisämaksusta), eikä koskaan oo ollut mitään ongelmia. Fragrance Directilta oon tilannut mm. Matthew Williamson ja YSL -tuoksuni, lovelove :)                                                                           
                                                                                      
                                                               
PS: En oo ottamassa näitä Ilmoitus-postauksia tavaksi! :D Tää oli vaan musta todella mainio tarjous, joten päätin vinkata josko joku teistä himoitsee tuota tuoksua muttei ole raaskinut ostaa :)
                                                        
                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti