Lakkoja

koo_effected
Mun ihana kynsilakkatilaus saapui tänään (tilasin tosiaan ebaysta TÄÄLTÄ), jeee!!! Yllättävän nopeasti tuli paketti perille, vaikka jenkkilästä saakka tänne tuppukylään matkustikin :o Nyt tässä on kova pähkäily meneillään, mitä noista lakoista pitäisi ekana kokeilla... :D Taidan päätyä neonpinkkiin, persikkaan tai oranssiin. 

kooooooo
koooo

TRANSLATION: I got my nail polish order today, yayy! I bought all these items from ebay, you can find my new favourite seller HERE. I can't decide which colour I should try first!! Is it pink, orange or peach??

2 kommenttia:

  1. Todella kivanvärisiä lakkoja olet tilaillut! Mullakin löytyy kaikkia kivoja lakkoja mutta oon surkea lakkaileen kynsiä ja mun hermot ei meinaa millään kestää lakkailla aina :D Jos olisin miljonääri niin kävisin aina hoidattamassa kynteni jossain tai oikeastaan pitäisin rakennekynsiä sitten aina :)

    VastaaPoista
  2. Heh, juu ite saan olla aina kynsien lakkaamisen jälkeen siistimässä vanupuikolla sormia, kun välillä se lakka on niin vaikee tähdätä siihen kynteen eikä iholle :DD Ilman pikakuivattajaa lakkaisin kynnet ehkä kerran kuukaudessa, hermot ei riittäisi siihen odotteluun... rakennekynnet olis kyllä ihana kokeilla:)

    VastaaPoista