I'm miss fortune, miss so soon, I'm like a bottle of pain

la
Hellou! Tänään piiiiitkästä aikaa tuli oltua äidin kanssa shoppailemassa - kauppojen kiertely kävi melkeinpä työstä, me kun viihdyttiin ysistä puol neljään Lahessa :-)  

Desktop50
Paitoja tuli aika kasa ostettua! Ginasta löytyi tuo neonpinkki teeppari, jonka ostin myös mustana kivan ylisuuren mallin takia. Rakastan tollasia, etenki kesällä on kiva hillua jätti t-paidassa ja leggareissa :P GT:stä ostin myös kaks sellasta perus painijanselkätoppia, edellinen kun alkoi jo reikiintymään kahden vuoden super ahkeran käytön jälkeen. Ihmettelen suuresti, että kympillä voi saada jotain niinkin kestävää! Vaalea kullansävyinen t-paita puolestaan on H&M:stä... kuljin siitä bib-osaston ohi ja huomasin yhessä rekissä jotain ihanan kimmeltävää. Se oli menoa sitten, nappasin kaikkein isoimman koon sovitukseen (3xl :D) ja kaupat oli sillä sovittamalla sinetöity ;) Laskelmoin ihan oikein, että kun otan tarpeeks jättimäisen koon, paidan pituus riittää peittämään persuksen ja voin pitää tota mekkona/tunikana, ja toi näyttää kivalta sekä ohuen vyön kanssa että ilman. Jee! Oranssi paita kultasilla napeille on myös H&M:stä. Päättäväisesti jätin paidan ensin rekkiin roikkumaan, mutta shoppailureissun päätteeksi, juuri ennen bussiin ryntäämistä, päätin sittenkin käydä ostamassa sen. :D

liil_effected
Suklaa & mansikka naamio - eihän tollanen voi olla kuin loistava tuote?! ;-) Tuoksu on todella hyvä. Sokkarilla oli noi Lash Millionaire -ripsarit tarjouksessa kaks yhen hinnalla, joten ostettiin mamin kanssa semmosetkin sitte. Mun silmät vuotaa ihan hemmetisti etenkin nyt talviaikaan, joten päädyin vedenkestävään versioon. 

puh_effected
Tämmönen ebaybaybay-löyty tuli tänään postitse: hot pinkki iPhone-suojus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti