One Lovely Blogger Award

lovelyblog

Tehtävänä on... 
- kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi,
- kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi ja
- lahjoittaa tämä tunnustus 15 bloggaajalle

Mä sain tämmösen tunnustuksen Missing Sparkles -blogin Minnalta, kiitos vaan sinne =) Ja tässä nyt sitten näitä faktoja... aika tylsää settiä ehkämeibi, mutta ei voi mitään :s 

315691_189684801100383_114982095237321_453862_4537536_n_large

1. Mulla ei oo oikein koskaan ollut mitään todella selviä säveliä siitä, mikä olis mun unelma-ammatti. Pienenä halusin olla sarjakuvapiirtäjä, sittemmin räppäri, toimitusjohtaja (eli hiphop-vaatekauppa...), runoilija, kolumnisti, muoti- tai sisustussuunnittelija, valokuvaaja, korusuunnittelija... noh, yläasteelta päädyin merkonomi-opintojen pariin, ja tuli toi lukiokin samalla käytyä. Ei mulla mitään suurta intohimoa oo liiketaloutta kohtaan, mutta se tuntui järkevämmiltä vaihtoehdolta kun ysillä piti jatkoa miettiä. En halunnut pelkkään lukioon, vaan päätin että ammattiin pitää valmistua, ja jos mahdollisuus kaksoistutkintoon on, niin suoritan sitten sellasen :) Linjana oli taloushallinto, ja aika pitkälti vihasin sitä. Kaduin useaan otteeseen valintaani, mutta sitten tuli työharjottelujakso... ja huh, tajusin että toimistossa on oikeastaan aika kivaa! Vaikka kirjanpito on edelleen pelkkää hepreaa mulle opiskeluista huolimatta, tykkään kovasti laskutuksesta ja reskontrasta. En kuitenkaan oo varma, onks mun unelma työskennellä konttorirottana, enkä oo aatellut jatkaa tradenomiksi. Sattumoisin just tänään sain ihan mahtavan ajatuksen, ja sitä täytyy nyt tässä pikku hiljaa alkaa kehittelemään eteenpäin... :-) Vois melkeinpä sanoa, että oon ehkä vihdoin ja viimein keksinyt, mikä olis se mun "oma juttu"!


tumblr_lry8xnhQbD1qg4wb2o1_500_large

2. Rakastan kissoja yli kaiken. Meillä moisia otuksia on neljä; Pulla, Roope, Rambo ja Pumba. Sitten kun mun on mahdollista muuttaa kotoa pois omaan asuntoon, aion ottaa kaks mirriä. Niitä sitten ulkoilutan valjaissa niinku koiria konsanaan, tuitui <3 Musta olis aivan ihanaa olla eläkeläisenä sellanen hupsuja höpisevä kissamummo, joka päivät pitkät lukee romaaneja ja hykertelee kattimateillensa. Toisaalta, kyllä mä ihan pikkuisen koirastakin haaveilen. Pomeranian ja/tai chihu olis mahtavuutta.

tumblr_lugvbuUGVi1qam6r1o1_500_large

3. Mua kiinnostaa ihan mielettömästi kielet, erityisesti italia, ranska ja venäjä! Oon kirjoittanut enkun ja ruotsin, sekä yläasteella luin saksaa, mutta näistä kielistä lähinnä englannilla pystyn kommunikoimaan jotenkuten. Enkkua on kyllä tosi helppo kirjottaa (siitä en tosin tiiä, meneekö se mulla läheskää aina oikein), mutta voi luoja, se lausuminen... en tajuu, mikä siin on muka niin hankalaa. Saksakin on sata kertaa helpompaa kaikkine pöhköine äänteineen. Viime viikolla mulla alko kansalaisopistolla ranskan nollakurssi (eli lähinnä matkustaessa tarvittavaa turistisanastoa :-D), ja sekin vaikuttaa yllättävän helpolta lausumisen suhteen. Haluisin osata ranskaa sen verran, että sillä pärjää, ja venäjässä sama juttu. Italiaa sen sijaan haluisin osata enemmänkin, sillä mun unelma on joskus vielä asua Milanossa, edes vuoden tai pari. 

tumblr_lkp4ueqyl91qf1lwoo1_500_large

4. Mun unelmien matkakohde on Cinque Terre! <3

IMG_4446_large

5. Vaikka elämässä ei miestä olekaan, eikä oo koskaan näiden 20 vuoden aikana ollutkaan, haluan ehdottomasti vielä jonain päivänä lapsia. Joskus viis vuotta sitten olin viel sellanen "hyi yök kakaroita, ne sotkee ja kirkuu, en ikin haluu äidiks!!!" mutta heti tällaisesta ajattelusta päästyäni päätin, että adoptoin ainakin yhen lapsen Kiinasta, Afrikasta tai jostain. Ensinnäkin, vihaan yli kaiken sairaaloita, ja sellanen pikku operaatio ku synnytys ei kauheesti inspaa. Yks parhaista kavereista saa kohta lapsen, ja aina järkyttyneenä kuuntelen ku se kertoilee kaikenlaista :-D Toisekseen, musta tässä maailmassa on aivan tarpeeksi ihmisiä, ja koen sen jopa vähän itsekkääksi teoksi alkaa tästä faktasta huolimatta vääntämään jotain "biologisesti omia" mukuloita (en siis ajattele muista ihmisistä näin, mutta mua itseäni jotenkin tuppaa vaivaamaan tällaisissa asioissa syyllisyys :D), sillä tuolla jossain on ihan hirvee määrä lapsia ilman kotia ja huolenpitoa. Mutta kuten sulkeissa lukikin, oon täysin väärä ihminen tuomitsemaan niitä ihmisiä, jotka haluaa jälkikasvun omista geeneistä, sillä mähän tuhoan maailmaa omalta osaltani shoppailemalla. :) 

285532_10150342610288420_605343419_9610602_7393929_n_large

6. Lemppareita: artisti - G-Eazy ja Pyhimys, bändi - Weezer, leffa - Tyttö sinä olet tähti, tv-sarja - Gossip Girl, drinkki baarissa - mansikkamargarita, alkoholiton juoma - appelsiinimehu, ruoka - texmex salaatti, herkku - kookospirtelö, väri - kaikki mahdolliset, vuodenaika - kevät, lehti - Vogue, kirjasarja - Himoshoppaajat, muotitalo - YSL, Chloe, Pucci ja Matthew Williamson

tumblr_lw0g39gksJ1qe27ebo1_500_large

7. Kielten lisäksi haluisin vielä opiskella psykologiaa. Psyka oli ihan mun lempparein aine lukiossa! En haaveile ollenkaan vaikkapa psykologin ammatista, mutta mua vaan hillittömästi kiinnostaa kyseinen tieteen ala. Mua kiinnostaa hirveästi, miksi ihmiset käyttäytyy niinku ne käyttäytyy. 


tumblr_lt2f6m6ZFm1qhgis6o1_500_large

Ja tähän hätään en kyllä todellakaan keksi viittätoista bloggaajaa - ainakaan sellasia, ketkä ei olis tehny tällaista aiemmin! Heitän tän nyt vaikka Juicylle (Ja Elinalle, josko vielä päädyt bloggailun pariin tulevaisudessa!) :)

6 kommenttia:

 1. Eikä, voi ei! Kiitos superisti :) Pistän tämän muistiin!

  Ja suosittelen psykologiaa. Luin sitä itse aikanaan lukiossa 12kurssia, vähän lisää avoimessa ja oon tykännyt!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vaan! :) HÖH nyt iski kyllä kateus, mä oon lukenu psykaa vaan viiden kurssin verran, mut ehottomasti kiinnostais opiskella lisää!

  VastaaPoista
 3. Hih! Mutta avoimessa yliopistossa ainakin kannattaa ja sitten on niitä opistokurssejakin :) Joskus haaveilin siitä ammattia, mutta sittemmin ymmärsin että tahdon vain tietää asioista enemmän - ihan vain mielenkiinnosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosiaan ihan vaan mielenkiinnosta itekkin tahtoisin käytyjen psykologian kurssien määrää kartuttaa :p Harvasta asiasta oon koulussa tykännyt niiiiiin paljon ku psykasta, ja meil lukiossa sattui vielä olemaan sellanen "hieman" omalaatunen opettaja joka opetustyylillään teki ko. aineesta jopa entistäkin kiinnostavamman :-D

   Poista
 4. Näähän oli oikein mielenkiintosia faktoja eikä mitään tylsiä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no kiva kuulla! :> Aattelin et tää postaus olis lähinnä epäkiinnostavuuden huipentuma tai jotain :D

   Poista