Spring/Summer Favourites

Tiedän, että jos olisin truu bloggaaja, en enää tässä vaiheessa vuotta latoisi blogiini kuvia lempisuunnittelijoideni kevät/kesä 2012 -mallistoista, vaan olisin jo ajat sitten siirtänyt katseeni kohti tulevaa syksyä! ;) No, koska tällä hetkellä asteet pyörii vielä miinuksen puolella ja aurinkokin lymyilee jossain kaukana, koen mukavammaksi haaveilla kesästä kuin harmaasta ja synkästä syksystä. :)


Emilio Pucci
pucci1
Hurraa, vanha kunnon Emilio Pucci on taas täällä. Voi tuota printeillä ja väreillä iloittelua! Mielestäni tässä on kaikkein kaunein kuosi vähään aikaan, ja siitä tulee vahvasti mieleen juuri se Pucci, johon aikoinaan menin ihastumaan :) Brändi oli mielestäni parhaimmillaan Matthew Williamsonin ollessa pääsuunnittelijana, kun taas nykyinen Peter Dundas on avoimesti kertonut haluavansa tehdä Puccin tunnetuksi muustakin kun räikeistä väreistä ja kuvioista - mikä on mun mielestä huono asia, sillä rakastan värejä ja näyttäviä, rohkeita kuoseja :D Eikä se nyt kovin huono asia voi olla, jos jokaisella muotitalolla on oma, tunnistettava linjansa...? :)

pucci4
Siinä se on, täydellinen mintunvihreä! Ton kuvioidun kauluspaidan huolisin milloin vaan omaan kaappiini...

pucci3
Tota vasemmalla olevaa liehuhihaista tunikaa oon Luisaviaromalla ihastellut jo ikuisuuden, mutta eipä punainen pitsimekko ja räikeä maksihame ole nekään hullumman näköisiä. Toi hameen kanssa paritettu paitakin olisi muuten nätti kuosineen päivineen, mutta toi lyhyys ei iske... napapaidat on jotenkin mauttomia omasta mielestäni, enkä voi väittää että olisin ikinä nähnyt yhdistelmää, jossa sellainen toimisi oikeasti :D

pucci2
Värien ja kuosien lisäksi Dundas oli sisällyttänyt mallistoon myös ripauksen gypsy-henkisyyttä: näyttäviä koruja, säihkyviä paljetteja, paljon mustaa sekä pitsiä... toi voimakkaalla kuviolla varustettu maksihame on ehkä se kaikkein upein vaatekappale Puccilta tänä kevät/kesä sesonkina, mutta hintakin on kyllä sen mukainen (vain 3494€ Luisalla) :D Toivottavasti vastaavia alkaa kesää kohden mentäessä löytyä myös edullisten ketjujen valikoimista!

puccipitsii
No, jos pitää valita niin katukuvassa sitä ennemmin näkisi sitten niitä napapaitoja kuin tällaista itsensä paljastelua :D Vaan ehkäpä näitä pitsisiä ja virkattuja mekkoja onkin tarkoitus käyttää lähinnä jossain lomakohteessa... vaikka mikseipä alle voisi pukea pitkän makkarankuoritopin, olisi huomattavasti säädyllisempi näky :D

Ja vielä vähän detaileja...
puccikorut
puccidetailsz
puccishirts


Matthew Williamson
mwlempparit
MW, my favourite <3 Nämä on mun suosikki catwalk-asut. Etenkin vasemmanpuoleinen asu on kiva - tuon näkeminen suorastaan sinetöi ostopäätöksen erään kukkakuosisen sifonki kauluspaidan suhteen ;) Keskimmäinen asu on varsin skarppi, tuossa on onnistuttu varsin hyvin yhdistämään kahta erilaista kuosia. Toimii! Batiikki ei muhun kauheasti iske, johtuen siitä että se kuuluu mun lapsuuteen (kuten myös skeittikengät ja leveälahkeiset farkut) ja sinne sen mielelläni myös jättäisin. :D Mutta tossa toi kuosi on jotenkin todella nätti :) Pastellibatiikki puistattaa yhä, mutta tuollaisessa räikeässä värissä batiikki on jopa ihan inhimillinen ilmestys.

mw1
Paljon on Williamsonin tän hetkisessä mallistossa lohenpunaista ja murrettua oranssia. Erityisesti vasen yhdistelmä miellyttää mun silmää, kun mukaan on sekoitettu myös ripaus beigeä rauhoittamaan kokonaisuutta :)

mw2
mw3
Kauheasti ei villejä kuoseja ja printtejä ole tarjolla, vaan yllättävän yksivärisisillä ratkaisuilla mennään. Kuviolliset vaatteet ovat aika rauhallisia ja maanläheisin sävyin väritettyjä, kun taas kauttaaltaan yksivärisissä paloissa on käytetty rohkeita, voimakkaita värejä.

Ja yksityiskohtia...
mwdetal1
mwdet2

Tuossa ne mun all time favouritet. Ja nyt sitten vielä ne loput muotitalot, jotka mielestäni ovat tänä keväänä onnistuneet luomaan erityisen kiinnostavan ja inspiroivan malliston... ilman turhia löpinöitä, sori :)

Yves Saint Laurent
catwalk-ysl


Chloe
catwalk-chloe


Marni
catwalk-marni1
catwalk-marni2Moschino
catwalk-moschino

Moschinon ja Marnin kohdalla parhaimmistoa ehdottomasti on näyttävät korvakorut, ei niinkään vaatteet :) Jos joku ihmetteli, miksi en valinnut näihin ollenkaan vaatekuvia...


Missoni
catwalk-missoniVersace
catwalk-versace1
catwalk-versace2
catwalk-versace3


Roberto Cavalli
catwalk-robertocavalli3
catwalk-robertocavalli1
catwalk-robertocavalli2


Gucci
catwalk-gucci


Louis Vuitton
catwalk-lv1<
catwalk-lv2


Dolce & Gabbana
catwalk-dolcegabbana

TRANSLATION: If I was a true fashion blogger, I wouldn't make blog post about next spring/summer season... I should be already looking for cold and dark autumn, haha! Well, here's still so much snow and I'm freezing 24/7, so I thought it would be more nice to focus on warm summer days... :) Here is my favourite pieces from few selected designers' spring/summer 2012 collections. Emilio Pucci and Matthew Williamson are my all time favourites and I'm always so curious to see their new collections when new season is about to come... Of course I picked other designers for this post, too. I enjoyed watching these catwalk pictures, especially Roberto Cavalli, Louis Vuitton and Versace  are just great and very inspirational :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti