Blurring the lines, between real and the fake. Dark and lonely, I need somebody to hold me.


Randomihko muutaman kuvan postaus luvassa, olkaas hyvät :-D

040212-lehtii_effected
040212-lehkuv_effected
rakastan fiilistelen yli kaiken muotilehtiä, ja erityisesti helmikuun numeroita odotan aina suurella innolla ilmestyväksi. Ehkä vuoden inspiroivinta selailtavaa, kun sivu toisensa perään paljastuu niin raikkaita kuin räikeitäkin värejä sekä kaikinpuolin kesäisiä ja aurinkoisia editorial-kuvia :-)

040212-bb_effected
No beebee perkele! Paitsi että tämähän ei varsinaisesti oo bb-voide (ainakaan sen alkuperäisessä merkityksessä), vaan ihan tavallinen sävyttävä päivävoide. Näin tuntuu sanovan kaikki ne, joita meikkien ihmeellinen maailma vähänkin kiinnostaa ja jotka ovat  tätä Garnierin Miracle Skin Perfectoria ehtineet testata. Komppaan kyllä täysin, mutta erään lehden välissä tullut testeri vakuutti mut siitä, että putilo kannattaa silti hankkia. Oon aina ajatellut, että mun hieman couperosainen iho on pakko aina parittaa peittävän meikkivoiteen kanssa, mutta näähh... Garnierin mömmöllä lopputulos on kiva, ei toki läheskään yhtä peittävä verrattuna tällä hetkellä käytössä olevaan Lumenen Double Stay -meikkivoiteeseen, mutta peittää kuitenkn tarpeeksi. Tällainen nopeasti levitettävä ja super helposti häivytettävä voide on varsinainen pommiinnukkumisaamujen pelastus, tai jos muuten vain laiskottaa. Mun iho on aika kuiva talvisin, mutta siitä huolimatta en tarvitse kosteusvoidetta Miracle Skin Perfectorin alle, sillä tuote itsessään kosteuttaa ihoa. Aikaa säästyy siispä roimasti, kun ei tartte odotella kosteusvoiteen imeytymistä :)

040212-nipsu_effected
Mun uusi herkku on on mössö, johon tulee maitorahkaa, kermaa sekä ananasta (tai mustikoita ja vadelmia). Jep, epätoivoinen yritys laittaa ruokavalio vähän k*rpimpaan suuntaan... karppikarppikarppikarppi, ketä muuta kyseinen termi ärsyttää? Tuntuu ettei ihmiset muusta puhukaan kuin karppaamisesta. Osa puolustaa ja hehkuttaa karppauksen muuttaneen koko elämän, osa tyrmää täysin ja vauhkoaa siitä, kuinka karppaaminen johtaa ennenaikaiseen hautaan. Huhhuh. Onhan lehdissä ollut oikeen asiantuntijoitakin selittämässä, miten karppaus ei oo hyväksi, mutta en nyt tiedä kuinka luotettavaa sekään tieto on... Leipäteollisuus takana sponssaamassa? ;) No, ainakin nämä "asiantuntijoiden" mielipiteet saa etenkin vanhemman sukupolven ihmiset piikittelemään vielä enemmän, jos mua nyt sattumoisin ei kiinnosta vetää  ääntä kohti viittä leipäpalaa päivässä. Eihän se karppaus nyt herranjumala oo synonyymi sille, että vedetään aamusta iltaan jotain läskisoppaa?!? Moni tuntuu luulevan, että karppaajat syö pelkkää pekonia ja paistettuja kananmunia. 

Mun mielestä hyvä lähtökohta on se, että ihmiset syö siten, että ruuasta tulee hyvä olo. Jokainen ihminen on yksilö, ja yksilöllisiä on ruokavaliotkin, right? Jollakin leipä pistää vatsan toimimaan ja olo on normaalihiilarisella ruokavaliolla pirteä koko päivän, osalla vaikutus on päinvastainen. Mielestäni siinä kohtaa ei kivikautiset mielipiteet monipuolisesta ruokavaliosta paljoa paina, vaan ehdottomasti kannattaa testata hiilarien vähentämistä. Ja niin oon päättänyt tehdä, ja tällä hetkellä leipä, peruna, riisi, pasta sun muut on jo aika hyvin jäänyt pois päivittäisestä käytöstä. Kuitenkin, ajattelin ainakin toistaiseksi olla semmosella linjalla että mikään ei oo varsinaisesti täysin kiellettyä - kunhan vaan vähennän noita hiilaripitoisia ruokia :) Siispä aion taatusti jatkossakin tilata Amarillossa kanataskun ranskiksilla silloin, kun sitä mieli tekee tilata - menettäisin varmaan elämänhaluni jos pitäis täysin luopua ranskalaisista :--D Huomautettakoon nyt kuitenkin tähän heti perään, että nykyään käyn suurinpiirtein kerran tai kaksi kuukaudessa ulkona syömässä.

Silloin tällöin meinaan pitää karkkipäivän, jolloin saa ostaa Ben&Jerryä, suklaata tai vaikka sipsejä. 2-3 kertaa kuussa on mun mielestä hyvä tavote näin aluksi, muulloin pyrin herkuttelemaan sitten hieman vähähiilarisemmin :-) Mitäs vielä... Hedelmistä en aio luopua! Aivan sama vaikka päärynä olisi 666 prosenttisesti hedelmäsokeria, aion jatkossakin silpoa päärynän viipaleiksi kulhoon, jos tekee mieli makeaa. En mä pystyisi syömään niin, että sallittuja on vaan (jotkut) vihannekset sekä marjat, täytyy ehdottomasti saada myös hedelmiä silloin tällöin. En nyt sitten tiiä, voiko tätä mun safkaamista varsinaisesti karppaamiseksi kutsua, mutta ainakin nyt tosiaan potut, leivät, riisit ja pastat jää päivittäisestä (tai jopa viikottaisesta?) ruokavaliosta veke suht kokonaan. Sitten kun alkaa päästä vauhtiin, niin voihan olla että opin mässäilemään hedelmien sijasta jotain muuta karppaamiseen sopivampaa, tai että karkkipäivinä jätski saa haastajan jostain ihanasta rahkasta. Jaa-a. Anteeks, ihan kamalaa avautuminen, alunperin mun piti tosiaan vaan iskeä tähän postaukseen pari kuvaa lyhyillä sepostuksilla! :--D

PS: Ton ihanan Nipsu-mukin sain synttärilahjaks kaverilta, danke schön <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti