Grillattua ananasta ja kookoksista smoothieta

IMG_7379
IMG_7377
Toissapäivän herkkusalaatti, omnom! Foodfuck:n ananassalaatti-kuvasta inspiroituneena päätin tehdä vastaavaa itse, mutta kaupassa en tarkalleen enää muistanut, mitä kaikkea ohjeessa oli mainittu. Ostin sitten ananaksen lisäksi tammenlehtisalaattia, paprikaa, grillijuustoa ja casheweita, ja olipa muuten hyvä, raikas salaatti :) Yleensä en kauheasti oo innostunut hedelmäisistä salaateista, mutta grillattu ananas toimi tosi hyvin! Ja juustoa on kans pakko kehua, Tavernan grillijuusto on jotain niin herkullista! Aikalailla samantyyppinen kuin halloum, mutta ehkä hieman pehmeämmän makuinen. :)

IMG_7390
IMG_7400
Oon aina ihmetellyt, miten jotkut ihmiset pystyy syömään jotain etovia kalapuikkoja, nuggetteja sun muuta kaupan valmisruokashaibaa. Noo, musta on tullu samanlainen, noi Chipstersin kalapullat on mun suurta herkkua :--D 

IMG_7407
Jälkkäriksi oli kookosbanaanismoothieta, nam! :) Rakastan tota lasia kun se on tollanen persikan sävyinen ja hohtava, harmi ettei niitä oo äidin astiakaapissa lisää nyysittäväksi ;) Tommoset pinkkinä olis niin päheitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti