Strawberry kisses

IMG_2337
IMG_2332
immmmgg
Tänään on ollut loistava kesäpäivä parhaimmillaan! Aamulla menin Lahtee, kävin parilla kirpparilla ja sitten vähä myöhemmin mun kaveri kera ihanan lapsukaisensa liittyi seuraan. :) Käytiin Mamma Mariassa syömässä ja kierreltiin kauppoja. Alemyynnit on kutakuinkin tsekattu, en löytänyt mitään - sen sijaan himoitsin vaikka mitä ei-alennuksessa olevaa :D Tää vuosi on jotenkin kauppojen tarjonnan puolesta tosi jees, nyt kesällä on ollut räikeitä neonvärejä ehkä enemmän kuin koskaan tällä vuosituhannella - ja minähän muuten rakastan neonkeltaista - ja syksyllä puolestaan on luvassa hirveet määrät mun toisen ääripään suosikkia, eli dramaattista burgundya! On virkattua toppia, pitsipuseroa, mekkoja ja ties mitä, asusteista puhumattakaan. Hillitsin itseni ja ostin vain viininpunaisen pitsitunikan GT:stä, hah.

Lisäksi jäin himoitsemaan yhtä toooodella ihanaa mustaa maksihametta Vero Modassa, mutta siitä tulee kuulemma loppuviikosta lisää kokoja, nyt siellä oli vain pienin mahdollinen rekissä jäljellä. En puijaa ollenkaan kun väitän, että oon ettinyt jo pari vuotta täydellistä maksihametta, mutta aina on jotain vikaa materiaalissa (trikoo hyi!), sen paksuudessa (läpinäkyvyys hyi!) tai pituudessa (asiaan ehkä auttais jos itte olisin vaikka 10cm lyhyempi). Kiitos kuitenkin Vero Modalle täydellisestä maksihameesta, kaikki on kohdallaan ja vielä bonusta vekeistä! TÄMÄ on se hamonen jonka aion hankkia. Jos uiskentelisin rahassa, ostaisin toisen mokoman varalle! Uskon että tuollaisesta muodostuisi hyvin nopsaan melkoinen luottovaate, joita mun kaapissa ei kyllä liiaksi asti ole.

Kuviin liittyen, kotiin päästyäni menin kuistille pläräilemään Espanjan Vogueta, eväänä oli mansikoita ja suklaasoijajuomaa. Mä oon hitusen koittanut rajoittaa lehtien ostamista, sillä yhdessä vaiheessa tuli ostettua jopa kolmekin eri Vogueta kuukauden aikana.. Nykyään ihan pikkuisen selaan lehtiä kaupan lehtihyllyn edessä ja koetan tehdä valinnan sen perusteella, minkä lehden sisältöön kuuluu värikkäimmät ja kivoimmat editorialit! Kielellä ei niinkään väliä! Eikös se sitäpaitsi mee niin, että muoti on kaikkien (siitä kiinnostuneiden) yhteinen kieli, tai jotain sinne päin? :D

PS: Kuka tunnistaa tunnistaa biisin otsikossa? Entä kuka tunnustaa popittaneensa sitä pienenä? =D

1 kommentti: