Vero Moda

Mulla on muutama nettikauppa, joissa käyn kerran tai pari viikossa kyttäämässä mahdollisia uutuuksia ja näin sesongin vaihteessa tietenkin myös ne alennukset kiinnostaa. Tällaisia kauppoja on tähän asti olleet H&M, Gina Tricot ja Net-A-Porter - jälkimmäisessä tosin voi näillä tuloilla harrastaa vaan lähinnä ikkunashoppailua virtuaalisesti, hih :D Viime aikoina oon kuitenkin yhä useammin ja useammin klikannut itseni Bestsellerin sivuille, lähinnä Vero Modan ihanuuksia katsellakseni. Bestsellerin brändejä löytyy toki myös vaikkapa Nellyltä tai Booztilta, mutta luonnollisesti omassa nettikaupassa valikoima on kaikkein laajin mahdollinen :) Tää ei oo sitten mikään maksettu postaus tms, no worries! :D Kuten huomaatte, mulla ei keiku tossa sivupalkissa Bestsellerin mainos, he kun eivät ainakaan toistaiseksi harrasta affliate-toimintaa (käsittääkseni).

b1
b2
b3
b4
b5
b6
b7
b8
b9
b10
b11
b12
b13
b14
b15
b16
b17
b18

Ihan hirveesti on juttuja, joista tykkään! Värejen puolesta erityisesti nuo kaikki tummanvihreät ja vaaleanturkoosit vaatteet miellyttää, materiaaleissa puolestaan erityisesti pitsi, virkkaus ja sifonki aiheuttaa sydämen tykytyksiä. Mä oon viime aikoina suurinpiirtein asunut mun omistamissa pitsi- ja sifonkipaidoissa, joten ei liene ihmekään että juuri ne ihastuttaa eniten Vero Modan valikoimassa :p

4 kommenttia:

 1. ÄäÄÄÄÄ! Oon kehittänyt jonkun sorttisen pakkomielteen tohon maxi-hameeseen (eka) :--D Täytyy varmaan käydä vilkaseen olisko niitä lähi Vertsussa ja jos on, niin miten se istuu meikäläisen päälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ite just tilasin ton tänään kun en päässyt liikkeestä hakemaan sillon, ku se oli mulla varattuna :c Nyt ihan malttamattomana täällä odottelen, että tulis äkkii perille :-D

   Poista
 2. Hey,
  I found your blog because you follow Ashley’s blog (Ring my bell) and I thought I would check out a few other Bloggers that follow her. She has great style and I really like your as well. You have a awesome blog and this post is great, gorgeous choices! It would be cool if we could follow each other!
  If you have facebook, I would be so grateful if you could like my page: http://www.facebook.com/newyorkdoll

  Aimee (@Aimee_Victoria):
  http://www.new-yorkdoll.blogspot.com
  xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank youuuu Aimee :) I'll check out your blog!

   Poista