Ugg-fanin painajainen

...on tietysti uggit tuntuvassa alennuksessa! Mä oon parin talven läpi lampsinut mun ihanissa Ugg Australian sämpyläkengissä, ja en kyllä vaihtaisi niitä mihinkään - paitsi tietenkin uusiin ja vähemmän likaisiin samanlaisiin! :D Maailman mukavimmat ja lämpimimmät kengät ei tietenkään oo kovin esteettiset ulkonäöltään, mutta se on täysin sivuseikka talvella hyisenä maanantaiaamuna kun pitäisi uskaltautua ulos kodista. Niinpä en mitenkään voinut vastustaa Spartoon alemyyntiä - Uggit 10-40% alessa! Mä nappasin kokeiltavaksi Bailey Buttonit pähkinänruskeina ja Classic Short -perus-uggit tummanruskeina. Sitten täytyy vaan osata valikoida, kummat jää kotiin... :) Mun nykyiset uggit on pähkinänruskeat classic short -malliset, enkä ihan samoja halunnut tilata vaikka nekin olisi alessa olleet. Uusien uggien myötä tulee siis muutos joko kenkien malliin tai väriin, hih :)
ugg4 kommenttia:

 1. Oletko varma, että Spartoosta tilatut uggit ovat aidot? Bailey buttoneista ei hologrammia kenkien sisällä olevassa lapussa ja classic short - pähkinänruskeat saappaat ovat nimellä "Hazelnut" vaikka oikea nimitys näillä on "Chestnut". Spartoon liike näkyy, kuitenkin com - päätteellä olevan uggaustralian jälleenmyyjissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä aikamoisen varma, mutta onneks mulla on jo yhdet uggit joista voi helposti vertaa sitten Spartoolta tilattuihin että onko esim. laadussa eroo jne :) Luulen kuitenkin, että Spartoo on aika tarkkaan syynätty jo ulkopuolisen tahon toimesta, sillä tuskinpa Tradetracker, jonka kautta Spartoota mainostan, mitään feikkejä kauppaavaa firmaa ottaisi listoilleen. Ja mun käsittääkseni kaikki liikkeet ei aina käytä niitä brändin alkuperäisiä nimityksiä eri väreille, esim. YSL:n viininpunaista clutchia myytiin keväällä peräti kolmella eri nimellä, ja siis nettikaupoissa jotka taatusti myy aitoa :D Eli en sinänsä ihmettele tota :)

   Poista
 2. Spartoo.com on virallisen UGG australia sivuilla jälleenmyyjänä.
  Itse tämän myös varmistin niin spartoosta kuin myös UGG australialta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep tätä mieltä mäkin oon, että hyvillä mielin sieltä uskaltaa tilailla! Oma UGG-tilaukseni olikin oikein onnistunut, heh :p Mutta kiitos siis varmistuksesta!

   Poista