Tilattua...

Hetken aikaa pähkäiltyäni hankinko nyt uudet kengät vai laukun, päädyin tilaamaan Luisaviaromalta Michael Michael Korsin super suloisen minikokoisen Hamiltonin... turkoosina! Mä mietin alunperin ostavani tämän tummanruskeana, mutta turkoosi se vaan sulatti mun sydämen kesäisyydellään ja raikkaudellaan. Yummy-blogin Jenni totesi osuvasti Twitterin puolella, että kun laukku ei oo käytännöllinen niin ei värinkään tarvitse sitä olla - niin totta, eipä tuohon mini-hurmuriin tuu muuta mahtumaan kun puhelin, avaimet, pari meikkiä ja tarvittavat kortit. :D Jihuu, oon tosi iloinen että kerkesin omani nappaamaan, nämä kun on aika nopsaan myyneet loppuun...

hamilton
Kuvat lainattu House of Fraserin sivuilta, sillä Luisaviaroman sivuille ei oo vielä laitettu kuvaa turkoosista ja mustasta ministä :) HoF:lta pystyy myös tilaamaan Suomeen, MMK:n valikoima löytyy täältä, mutta laskeskelin että postareineen tuolta tilaaminen tulee kalliimmaksi kuin Luisalta, sillä pelkästään toi laukun hinta 120 puntaa on valuuttamuuntimen mukaan n. 149 euroa... Luisaviaromalla laukku maksaa siis 140€ ja toimituskuluja ei tule ollenkaan. Laukkua löytyy mustana, ruskeana, pinkkinä ja turkoosina, joten tässäpä kiinnostuneille linkki Luisaviaromalle, suoraan mini Hamiltonin tietoihin: 

// I just ordered this super cute Hamilton bag in mini size, by Michael Micheal Kors. Can't wait to get my hands on it! The bag is still available in brown, pink, black and turquoise, you can find it here:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti