Polyvore: YSL clutch

Viime aikoina mun Polyvore-kollaaseihin on eksynyt harvinaisen usein Belle Du Jour useissa eri väreissä. On se vaan niin ihana! ;)

c800x608ff
c800x545
c800x590
c800x635
c8900er
c800x663
c800x697 (1)
c800x720
c800x733
c8000
c80009
c88880
c800x616dd

Alan olla sitä mieltä, että kyllä viininpunaiseen YSL clutchiin kannattaa seuraavaksi ruveta säästelemään, että saisi vielä tulevan syyssesongin aikana hankittua. Tuskinpa nyt YSL -logoa (vielä) korvataan SLP:llä heti ensi keväänä, kun Yves Saint Laurentin nimi vaihtuu Saint Laurent Parisiksi, mutta eihän sitä ikinä tiedä :-D Ja kuka tietää, mitä YSL:n laatu tulee olemaan vuosien kuluttua? Belle Du Jour on tänä vuonna ollut aikamoinen överi hypetyksen kohde (helppo huomata blogimaailmasta), ja miettikääpä mitä on niin monille upeille mukamas luksuslaukuille käynyt suosion myötä - LV, Mulberry, Miu Miu.. Luin hetki sitten eräästä blogista jopa noottia ihailemistani MMK:n Hamilton -laukuista! Pöh. 

Kuitenkin, ainakin tuossa mun keväällä ostetussa vaaleanpunaisessa Belle-laukussa laatu on ensiluokkaista, ja useista käyttökerroista huolimatta laukku on yhä kuin uusi - ellei pikkuruista rajauskynätahraa satiinivuoressa lasketa, hups.. :-D Toisen yhtä laadukkaan ja monikäyttöisen clutchin kuuluminen kokoelmaan ei varsinaisesti haittaisi mua, etenkään burgundyn värisenä sillä se on juuri niitä värejä, joihin joka syksy rakastun yhä uudelleen ja uudelleen... vähän niinkun keväisin tulee aina kamala neon- ja pastellivillitys :D Hinta nyt on aika härski, mutta tuskinpa laukku vuosien kuluessa halpeneekaan - ainakaan hintalappunsa suhteen, materiaalista ja työnjäljestä nyt taatusti aletaan jossain vaiheessa pihistää suosion huumassa... 

4 kommenttia:

 1. Äh, mua jotenkin on vähän alkanut nyppiin toi laukkujen laadun puiminen tai et kaikesta löytyy aina vikaa. Mun mielestä käyttölaukussa käytön kuuluukin näkyä, eri asia on jos itse nahka repeää tai koristeet varisee itsekseen irti. Joku kangasvuoren repeäminen on yhtä tyhjän kanssa, itse hikeentyisin jos pohja repeäisi.

  Munkin ruskeassa eli puolitoista vuotta käytössä olleessa Hamiltonissa käyttö näkyy kahvoissa: toinen takakahva on vähän viutilompi kuin toinen mutten näe sitä mitenkään virheenä laadussa vaan käytöstä johtuvana seurauksena. Enkä minä siellä tiiliä ole kantanut, mutta ihmettelisin jos joka päiväinen käyttö ei näkyisi.

  Tietysti harmittaa kun kallis laukku rapistuu nopeasti mutta käyttötavaraahan se onkin. Ei se kulu jos sitä ei käytä :) Ja totta kai brändit haluavat tuottaa suosittua tavaraa nopeammalla tahdilla markkinoille kun kysyntää on, ehkä se näkyy laadussa tai sitten sitä vain syynätään liian tarkkaan :---)

  Huh, tulipas pitkä vuodatus. :) Mutta i guess you got my point.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitti pitkäst kommentista, ne on aina kivoja :)

   Joo siis sellanen normaali kuluminen on ihan ymmärrettävää ja nimenomaa sellainen saakin näkyä. Mun Hamilton on ollu melkeinpä jokapäiväsessä käytössä ja oikeestaan mitään muuta käytön jälkeä ei oo, kun se että laukku on malliltaan hieman "löystynyt" ja nahkan väri ei oo enää niin tuliterän musta kuin oli ostaessa. Mutta ei tollaset ollenkaan haittaa! :) Mutta sitten taas vaikka joku yli tonnin maksava Miu Miun bow bag, sen oon jo melkeinpä jättänyt kokonaan laukkuhaaveiluiden ulkopuolelle koska niin moni on siitä lyhyen ajan sisään valittanut. Toisaalta, kun yksi valittaa kovaan ääneen niin ehkä se rohkaisee muitakin valittamaan omasta laukustaan vaikka "vika" ei mikään suuren suuri olisikaan, mutta... :D Kun noita uusia laukkuja ei ihan joka kuukausi ole mahdollista ostaa, tekee mieli olla perillä kaikenmaailman ilmenneistä ongelmista, ja yrittää valita sellanen laukku josta saisi parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.

   YSL:stä en vielä oo mitään pahaa kuullut, mutta kuka tietää, jos nyt tänä syksynä ostan sen hitusen alle 500€:lla tai sitten vaihtoehtoisesti muutaman vuoden päästä todennäköisesti paljon kalliimmalla hinnalla, että kumpi noista laukuista olisi laadultaan parempi - jotenkin luulen, ettei hintojen (todennäköinen) kallistuminen ainakaan laatuun heijastu :D

   Tuosta vuori-kommentista tuli mieleen, että luulis jokaisen katsovan jo ostaessa, millaista kangasta se vuori on. Esim. just Hamiltonissa vuorikangashan on sellast paksua/tukevaa materiaalia, ja olisin hyvin ihmeissäni jos se lähtisi yhtä äkkiä repeämään. Mutta sitten on laukkuja, joissa vuori on niin ohutta ja haurasta materiaalia, että musta olisi jopa hieman outoa odottaa sellaiselta täydellistä kestävyyttä miltei päivittäisessä käytössä, aivan sama onko se laukku maksanut satasen vai tonnin. En heti ajattelisi, että no nytpäs osui maanantaikappale kohdalleni, perhana :D

   Poista
  2. Niinpä :) Kahdesti minäkin tuon Bow Bagin kohdalla miettisin, kun siitä on alkanut kuulua enemmän tai vähemmän positiivista palautetta - tosin tiedän myös bow bageja, jotka ovat tällä hetkelläkin kuin uusia vaikka ovat olleet useamman vuoden jo käytössä. :-)

   Heh, minustaa 500e on aika hurjasti kuitenkin suhteellisen pienestä laukusta. Mutta onhan se kaunis, ei sitä pääse kieltämään!

   Poista
 2. olipa kyllä ihania vaatteita :) varsinki toi musta neule missä on kultanen kaulus ♥

  VastaaPoista