Whyred

why1
Tilasin hetki sitten aivan mahtavat Whyredin Inia -nimiset wedget Nellyltä. Ihailin niitä monesti jo normaalihintaisena, mutta ainakaan tällä hetkellä en suostu maksamaan kolmeasataa (!) kengistä, edes laadukkaista sellaisista. No, kuinka kävikään? Satuin bongaamaan kengät alessa hippasen päälle yhdeksänkympin hintaan, ja viimeinen jäljellä oleva pari oli sopivasti kokoa 41! JEE! Konjakinruskeat korolla varustetut kengät ovatkin olleet hakusessa syksyä ja talvea varten, ja nämä mätsäävät ihan täydellisesti siihen mun Zaran shopper laukkuun ;D Kengissä on korkoa 9cm ja mietin, että onko se liikaa mulle ihan arkikäyttöön, mutta kengässä on myös 3cm platform ja jonkun kirjoittamassa arvostelussa sanottiin kenkien olevan todella mukavat jalassa. Ja noh, niinhän ne kyllä ovatkin, tuntuu melkein kuin ei korkoja olisikaan jalassa :D Mielettömän iso plussa myös kengän pohjasta, joka luista ainakaan parketilla yhtään - näitä kenkiä uskaltaa käyttää liukkaillakin keleillä. Todella loistava ostos kerta kaikkiaan. Nellyltä kengät on nyt loppu, mutta niitä löytyy alessa mm. Hepolta ja Brandosilta :) Brandosilla kengät on alessa  "vain" puoleen hintaan eli kengät maksaa 147€ tällä hetkellä, mutta siellä on jäljellä samoja kenkiä myös mustina ja kaikkia kokoja on vielä jäljellä :)

why2
why3
why4
why5
Nyt haluaisin vielä mustat wedget (eli nämä) ja ruskeat tai mustat nauhakengät (nämä tai nämä), ja sitten ei tarvitsisikaan enää aikoihin uusia popoja ostaa. :) Mulla on paljon kesäkenkiä ja talven aion talsia Uggeissa, mutta sellaisia välikausikenkiä ei juuri ollenkaan, ainoastaan pinkit varrettomat conssit ja mintunvihreät patenttinahkaiset nauhakengät. Tennarit alkaa olla jo vähän turhan vilpoisat jalassa ja minttukenkulit alkaa pitkäkestoisessa käytössä puristaa jalassa, elikkä "tilanne" ei todellakaan oo hyvä, ja ihan jo värinsä puolesta noi kengät ei sovi ihan kaiken kanssa. Joten kivoja arkikenkiä basic väreissä olisi nyt ostoslistalla... :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat nilkkurit! Mielestäni Marc Jacobsilla ihan vastaavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep eikö ookkin! :)

      http://www.shopbop.com/classic-laceup-wedge-bootie-marc/vp/v=1/845524441943050.htm?folderID=2534374302095279&fm=browse-brand-shopbysize-viewall&colorId=12408 Luulen että tarkoitat näitä? Tuli monesti käytyä Shopbopin sivuilla kattelemassa noita Marc by Marc Jacobsin nilkkureita, ennen ku sitten löysin Whyredit "hieman" edullisemmin :)

      Poista