Alekoodeja :)

Oon hirveen laiska vinkkailee näistä affliate-kumppaneiden tarjouksista sun muista, mutta nyt niitä on tällä hetkellä voimassa sen verran monta, että aattelin kerätä omasta mielestäni parhaimmat tähän postaukseen - ite en ainakaan tykkää blogeissa viikottaisista tai jopa päivittäisistä superduperhuippu loistava tarjous -vinkeistä... 

Luisaviaromalla saa vielä parin päivän ajan (13.11. asti) 20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla PRESALE202 ! Aika iso säästö jostain vähänkin hinnakkaammasta laukusta, ite olisin NIIIIIIIIN tilaamassa tuolta YSL:n clutchin jos niitä vaan siellä olisi jäljellä.. Luisalla on muuten vielä jäljellä super suosittua Michael Michael Korsin minikokoista Hamiltonia suklaanruskeana, jos jotakuta kyseinen ihanuus on jäänyt kiinnostamaan! :) Mulla itsellä on tosiaan kyseinen laukku turkoosina, enkä kyllä voi kuin suositella - niin helppo laukku sillon kun ei puhelimen, pikkuisen kukkaron ja huulirasvan lisäksi muuta tartte mukaan. Toi ruskeakin houkuttelisi näääääin paljon, mutta mulla on eräs toinen Hamilton mielessä...
lui
velour-huppari Juicy Couture, tweedtakki MSGM, tummansininen bleiseri Tommy Hilfiger, rusettikorkkarit Valentino, hopeinen clutch Stella McCartney, sininen laukku Yves Saint Laurent, pinkki, musta ja tummanpunainen laukku - kaikki Marc Jacobs, ballerinat Tory Burch, violetit korkkarit Christian Louboutin.


F/W 2012/13 WOMEN NEW COLLECTIONS


My Wardrobella on aika mainio alennuskoodi voimassa tämän kuun 18. päivään saakka, nimittäin CWILLIAMS3W4F jolla saa alennusta 30% normaalihintasista ostoksista. Tuolla on myynnissä konjakinruskea Hamilton satchel "punottuna", ja ihastuin siihen oitis kun ekaa kertaa näin sen. Konjakkinen Hamilton on ollut lähes vuoden päivät haaveissa mulla, mutta haluisin jonkun vähän spessumman tällä kertaa. Tuon aiemmin mainitun minin lisäksi mulla on musta Large -kokoinen Hamilton, ja molemmat on siis ihan "tavallisia" ilman mitään erikois detaileja. Woven tote olisi siis aika loistava vaihtoehto, nyt vaan täytyy miettiä että kumpi on itelleni tärkeempi - se YSL:n viininpunainen Belle Du Jour -clutch, jota en ehkä saa kohta enää mistään, vai pienikokoinen arkilaukku joka alennuksella tulisi pari sataa halvemmaksi kuin tuo clutch. :/ Valintoja edessä siis, onneks tässä on suunnilleen viikko aikaa miettiä ennen kuin tuo alennuskoodi menee vanhaksi - ellei Hamiltonin kerkee menee nenän edestä siihen mennessä, sittenhän mun valinta onkin oikein helppo.. :D
c800x733
kello Michael Kors, tummansininen neuletakki Splendid, tummanpunainen laukku lintukoristeilla ja tablettisuojus Marc by Marc Jacobs, vihreä mekko Goat, viininpunainen laukku Sophie Hulme, pinkki neule Acne, bootsit Acne, tennarit Converse, ruskea laukku Michael Kors, leopardiclutch Diane von Furstenberg, aurinkolasit Ray-Ban.

300x250 MPU ES


Stockmannilla on ilmaiset postarit voimassa 17.12. asti :) Huh, täähän menee nyt ihan Hamilton -hehkutukseks koko postaus, mutta pakkohan se on mainita - Stockan nettikaupastakin löytyy nykyään MMK -laukkuja, jopa ihan mukava määrä! Nyt tuolla tosin tuntuu osa väreistä olevan loppu, mutta siis jos tahtoo laukkunsa Suomesta tilata, niin tuolta löytyypi :) Ja tottakai kun Stockmann on kyseessä, niin kyllä niiden nettikaupasta "vähän" muutakin löytyy kuin ihania laukkuja!
stock3
Filippa K

stock2
Michael Michael Kors

stock1
Iittala

stock4
Gant Home, Casa Stockmann

stock5
Casa Stockmann, Alessi


Spartoon marraskuun koodit:

NVSPT5 antaa 5%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 60€.
NVSPT1 antaa 10%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 80€.
NVSPT15 antaa 15%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 100€.
NVSPT2 antaa 20%:n alennuksen ostoksista, jotka ylittävät 150€.
spart
tennarit Converse, vihreät korkkarit Vagabond, konjakinruskeat nilkkurit Guess, mustat ja harmaat bootsit Ugg Australia.



Look Fantasticilla on nyt muutamiakin hyviä tarjouksia menossa (ei tartte erillistä koodia), esimerkiksi Redkenin tuotteista saa 25% alen ja kullanvärinen GHD-rauta irtoaa hieman normaalia edullisemmin. :)

pokl
(kuvaa klikkaamalla Look Fantasticin sivuille)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti