Bling bling!

Ennen kuin AdR -mallisto meni H&M:llä aleen, ehdin napata kaksi ihanaa korua, ja eilen hain paketin postista...

ad1_effected
ad2_effected
Tää rannekoru on niiiiiiin mielettömän hieno, mutta lähtee kuitenkin palautukseen. En oo valmis maksamaan 50€ H&M:n korusta, nyt etenkään kun tiedän, että alennuksessa koru maksaisi 15-20€ (en muista ihan tarkkaan). Vielä kun osaisi aamuisin olla heti jatkamatta uniaan puhelimen herätyksen sulkemisen jälkeen, on se vaikeaa! Aina multa menee H&M:n nettikaupan päivitys ohitse - ja tietysti just eilen, kun viimeinkin sain kiskottua itseni sängystä ajoissa ylös, sivut ei päivittynyt koko päivän aikana. :D Mulla ei oo oikein nyt tuuria mukana tässä, hih. :P Noh, jos en onnistu H&M:ltä tilaamaan tätä korua uudelleen alehintaisena, niin onneks on se vanha tuttu eBay! Luonnollisesti sieltä löytyy paljon jobbareita, joiden mielestä on ihan jees pyytää H&M:n korusta satojakin euroja, mutta ilmeisesti "huuma" AdR-malliston ympärillä alkaa jo hälvetä kun korujen myyntihinnat huutokaupan jälkeen jäävät välillä aika mataliksi. :)

ad3_effected
ad4_effected
Nää korvakorut on vieläkin enemmän mun mieleen kuin käärmerannekoru, ja musta tuntuu että nämä jää nyt mulle. Palautusaikaa on onneks se kaks viikkoa eli ehdin vielä kokeilemaan onneani aleosaston kanssa useampanakin aamuna, mutta jos ei flaksi käy niin raaskin kyllä pitää nämä 20 euron hinnasta huolimatta. Tykkään juuri tällaisista sopivan isoista ja näyttävistä korviksista, ja onneksi mun nimikin sattuu alkamaan A:lla niin ei tarvitse sen kummemmin tota kirjaintakaan pohtimaan. :D

ad5_effected
Lisäksi paketista paljastui koristetyynyliinat jotka maksoi vain vitosen kipaleelta tarjouksessa - ihanat! Kulta ja paljetit on loistava yhdistelmä. Tilasin myös päiväpeiton ja pari neuletta, mutta päiväpeitto oli ikävä kyllä liian kiiltävä, turhan iso mun sängylle ja materiaali vaikutti todella alttiilta kissojen kynsimäjäljille. Kivan päiväpeiton etsinnät siis jatkukoon... Neuleet puolestaan oli huonolaatuisia ja pisteleviä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti