Purple does something strange to me

c900x842
Mun uusin materialistinen ihastus on jotakin todella kummallista: Yves Saint Laurentin Chyc clutch, violettina. Kyllä! Mä en varsinaisesti inhoa violettia, mutta sen värisiä asioita ei vaan jotenkin osaa ostaa ikimä. Violetti tuntuu jotenkin vaaralliselta syrjähypyltä, en osaa tota hienommin selittää, mutta etenkin suurella pinnalla (kuten paidassa) kyseinen väri on ihan nou nou. :D 

Ja tuosta laukusta sen verran, siitäkään en ole erityisemmin pitänyt tähän asti. Sis totta kai Chyc mulle kelpaisi, jos sellaisen joku mulle haluaisi lahjoittaa, mutta lähinnä oon tähän asti vaan verrannut sitä YSL:n toiseen clutch-vaihtoehtoon eli Belle Du Jouriin, joka on mun mielestä paljon monipuolisempi ja kuitenkin monta sataa euroa "edullisempi". Siksi Chyc ei ole edes pikaisesti käväissyt mulla haavelistalla... paitsi nyt, kun muutama päivä sitten näin sen täydellisen yksilön mytheresa.comissa. Niin outoa tajuta kuolaavansa tällaista laukkua, kun tosiaan mikään suuri violetin fani en ole, eikä tuo Chyc laukku oo malliltansa mitenkään erityisen sykähdyttävä mun mielestä! Tai niinhän mä luulin, ennen kuin fiksaatio syvän violetista Chycistä syntyi sillä sekunnilla kun näin sen. Onneksi laukku myytiin saman tien loppuun, vaikka eipä mulla 750 euroa sellaiseen olisikaan ollut! :-D Saattaapa sitä paitsi olla, että törsäsin mun laukkusäästöt jo erääseen huomattavasti edullisempaan ihanuuteen.. ja se ei ole BDJ viininpunaisena (eikä minkään muunkaan värisenä), kyseisessä värissä se on nimittäin sold out ihan kaikkialla. :/ 

Teki mieli tehä muutama inspiskollaasi tuon upean Chycin ympärille. Nuo upeat välkehtivät korvikset (löytyy boticca.comista) tuon laukun kanssa paritettuina olisi ihan täydellinen match made in heaven! 

c900x827
c900x848
c900x789
c900x741
c900x945
c900x817

Tuleeko kellään muulla toisinaan tällaisia järjettömiä fiksaatioita asioihin, joista ei ikinä olisi uskonut pitävänsä? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti