MMM x H&M

Kun ensimmäistä kertaa luin jostain blogista, että H&M:n syksyn designer-yhteistyömallisto tullaan toteuttamaan Maison Martin Margielan kanssa, en ollut lainkaan innoissani ja ajattelin, etten taida itse edes sen kummemmin mallistosta alkaa postailemaan - odotukset oli aika matalalla. MMM vaan on niin kaukana pucceista ja gucceista sun muista muotitaloista, jotka mua kiinnostaa. Ekat mainoskuvatkaan ei oikein houkutelleet ottamaan selvää, mitä  kaikkea mallisto tulisi pitämään sisällään, vaikka edellis vuosina oon selannut kaikenmaailman foorumit sun muut läpi, ihan vaan että saisi ensimmäisten joukossa nähdä uusimmat kuvat jne. :D Nooooo, löytyihän tuosta mallistosta lopulta sentään edes yksi asia, jonka kelpuuttaisin vaikka heti itselleni! Nimittäin Candy clutch: 

Nimetön 4
Nimetön 5
Ihan tajuttoman söpön mallinen laukku! Toivon kovasti, että saan ton pinkin napattua itselleni netistä sitten, kun mallisto tulee myyntiin. Tämä jos mikä olisi pikkujoulukelpoinen asuste! :D Ainoa miinuspuoli joka tulee mieleen, on mahdolliset erittäin todennäköiset sormenjäljet illan mittaan, mutta eiköhän niitä jaksa pyyhkiä pois kun laukku on ulkomuodoltaan noin herkullinen. :)

Tässä vielä muutama muu juttu, jotka ei aiheuttaneet "ei kiitos" reaktiota kuten suurin osa mallistosta, mutta joita tuskin tuun ainakaan normaalihintaisena ostamaan... 

qwer
Tää mekko on jotenkin kiehtova. Kaikenlaiset liehukkeet sivuilla on aina plussaa, mutta myös toi materiaalien yhdistelmä tekee vaatteesta kiinnostavan. Luulin ensin, että tuossa on käytetty jotain silkkiä/polyesteria ja (keino)mokkaa, mutta tuotetiedot paljastivat mekon olevan villasekoitetta. :D Hintaa mekolla on kuitenkin 100 euroaa, joten skippaan suosiolla. Mulla taitaa tällaisia liehukkeita olla muutenkin jo aivan tarpeeksi.. :D

Nimetön
Tää laukku on todella hauskannäköinen, mutta en usko, että sille tulisi kuitenkaan käyttöä niin paljon, että kannattaisi ostaa. :p Aivan kuin jonkun konseptiliikkeen valikoimasta rykäisty, sen verran pähee nahkalaukku! 

Nimetön 3
Läpinäkyvällä korolla varustetut kengät on myös upeat, mutta ei kuitenkaan "ne täydelliset see through -kengät" jotka tulevaisuudessa toivottavasti tulee vielä mua vastaan. Korkkareissa mun mielestä kaksi kaikkein parhainta WOW factoria on metallinen kärkiosa sekä läpinäkyvä korko - tietysti erikseen käytettyinä, sillä samaan kenkään ängettyinä ne vaan riitelisivät huomiosta ;)

Mitä mieltä ootte MMM x H&M -mallistosta? Löytyikö mitään, jonka aiot ostaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti