New in

mywa2_effected
mywa3_effected
mywa1_effected
Tosiaan, kuten muutama postaus sitten vihjailin, tuli tilattua jotain aivan ihanaa. Nyt lienee korkea aika lopettaa Yves Saint Laurentin viininpunaisesta BDJ -laukusta jauhaminen, sillä sitä kun ei taida enää löytyä yhtikäs mistään ainakaan Euroopan alueelta, ja jenkeistä ei olisi mitään järkeä lähteä tilaamaan kun tulisi hullut tullimaksut jo valmiiksi super tyyriin hinnan päälle. Farfetch ja Selfridges oli mun viimeinen toivo, mutta niilläkin nyt myydään vaan sold outia, buu... No, päädyin sitten hyödyntämään My Wardroben upean -30% alennuskoodin, ja tilasinpa uuden laukun lisäksi myös kengätkin - ja koko tilaus postareineen tuli silti 120€ Belle Du Jouria halvemmaksi! Nyt oon kyllä tosi tyytyväinen etten jäänyt jahkailemaan ja odottamaan mahdollisia asiakaspalautuksia sen kirotun clutchin suhteen, vaan käytin ton loistavan My Wardrobe -tarjouksen hyväkseni. Säästyi suunnilleen 150€ normaalihinnoista! :)

Ja niin, tilattua tuli siis Michael Michael Korsin Hamilton satchel sekä väriltänsä täydellisesti laukkuun mätsäävät Converset! Viime vuosina mulla on ollut talvikenkinä vaan lähinnä Uggit ja Dr. Martensin maiharit (jotka myin pois), joten tosi ihanaa, että nyt on tällaiset vähän "kevyemmät" kengätkin. Kiilakorollisia nilkkureita on kyllä parit, mutta mä oon sen verran mukavuudenhaluinen etten läheskään aina jaksa sellaisissa alkaa luistelemaan... :) Ja tarviiko tuosta laukusta edes mainita mitään? Oon välillä miettinyt, että miksi jatkuvasti löydän itseni haaveilemasta laukkumalleista, joita mulla jo kaapissani on, mutta jokin Hamiltonissa vaan kolahtaa ja kovaa.. :D Nyt ei oo enää tosin mitään "täytyy saada" Hamiltonia mielessä, vaan oon tyytyväinen mustaan toteen, turkoosiin miniin ja nyt tähän konjakkiseen satcheliin. Ollenkaan en tosin pahakseni pistäis jos vielä oranssi Hamilton löytäisi tiensä mun kokoelmaan, ja tooooodella kaunis on  tämä korallin värinenkin...! :)

mywa4_effected
mywa5_effected
mywa6_effected
mywa7+_effected

// Here's my very first order from My Wardrobe! Pure love, what else can I say... I bought this beautiful Hamilton satchel by Michael Michael Kors and pair of leather Converse All Stars, both the bag and the shoes in a lovely shade of tan. 

6 kommenttia:

 1. tuo laukku on niin ihanuus apua!!!!!
  vaikka #1 kuolauksen kohde on silti se musta mikä sulla on......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan:) Haha aijaa, suosittelen kyllä kovasti kyseistä laukkua! On ollut melkeinpä päivittäisessä käytössä vuoden päivät ja tosi hyvässä kunnossa on yhä :p

   Poista
 2. Toi satchel on niin super :) Ehkä se ensi vuonna eksyy itsellekkin ;) Tämän vuoden laukkukiintiö taitaa olla täynnä, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen satchelia, se on just loistavan kokonen sillon ku tote tuntuu liian tilavalta :) Taitaa olla mulla sama juttu, ei yhtään laukkua enää tänä vuonna.. :D Tosin jos lompakossa olisi loputtomat rahavarat, tilaisin samoin tein Net-A-Porterilta yhen suuuuper ihanan Michael Korsin kirkkaanvihreän clutchin jonka tänään bongasin uutuuksien joukossa - onneks ehin tuhlata tähän Hamiltoniin niin enää ei voi tollasiin extempore laukkuhimotuksiin sortua :-D

   Poista
 3. Yep! Sitä on sen verran monesti tullut "soviteltua" että päätös on aika selvä ;--) Täytyy vaan nipistää, että saa säästettyä siihen. Ja täytyy olla kärppänä kun NAP:n ale alkaa :-D Sattuisko vaikka kohdalle silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, tosiaan NAP:n alet! Melkein jo taas unohdin, että sitä varten täytyisi ehkä tänä vuonna vähän varata rahaa... usein on jäänyt harmittamaan kun jotain olisi voinut saada edullisesti mutten oo tajunnut varautua alemyynteihin säästämällä.. :-D

   Voi, olispa täälläkin päin joku kiva putiikki jossa voisi ihania laukkuja käydä kokeilemassa omalle olalle/käsikynkkään! :D Toi satchelkin piti tilata lähinnä blogeista löytyvien kuvien perusteella, mutta onneks koko osottautui just loistavaksi.

   Poista