Gucci bags

gucci1
gucci2
gucci3
gucci4
gucci5
gucci6
gucci7
gucci9
gucci10
gucci11
gucci12
Selailin pitkästä aikaa Guccin nettikauppaa, ja yllätyin laukkuvalikoiman kohdalla. Tähän asti oon innostunut lähinnä Guccin vaatteista, esimerkiksi SS11 mallisto kokonaisuudessaan on yksi parhaita joita oon koskaan nähnyt, mutta muotitalon laukut ei oo oikein kiinnostaneet mua ikinä. Niissä on mulle vähän sama juttu "ongelmana" kuin Louis Vuittonissa joitakin vuosia sitten: logojen vilinä tuo ensimmäisenä mieleen feikkilaukut, eikä assosiaatiosta ole helppo päästä eroon. Joka kerran, kun päättää lähteä kiertelemään kirppareita kivojen bleiseri- ja korulöytöjen toivossa, vastaan tulee ainakin yksi "Gucci" laukku. Mutta huomasinpa nyt, että alan päästä Guccin kohdallakin logokammosta  eroon, esimerkiksi tähän postaukseen iskemissäni kuvissa olevat laukut on todella upeita! Enimmäkseen muhun tosin iskee laukuista ne, joissa ei ole logokuosia, mutta kaikista lempparein laukku on ehdottomasti Disco Bag:

gucci3
Bongasin tämän Guccin Cruise 2013 -kampanjakuvan uusinta britti-Vogueta selatessani, ja tuo laukku osui heti silmääni. Se vaikuttaa loistavan kokoiselta ja varmasti sopii moneen eri tilanteeseen, niin arkeen kuin juhlaankin. Disco Bagista on kaksi eri versiota; laukku jossa on vain yksi suuri logo edessä on Soho Disco Bag ja logokuosinen puolestaan Sunshine Disco Bag. Laukkua löytyy monissa eri väreissä, omat lempparini ovat punainen Soho ja nudenvärinen Sunshine. :)

gucciegr
disco1
disco2
disco3
disco4
disco5

2 kommenttia:

  1. Hei pakko vinkata! Ihana Sofia (Styleplaza) myy pari kertaa kokeiltua Chanelin Coco noir -tuoksua halvalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti vinkistä! :) Kävin tsekkaamassa, mutta itseasiassa tuolla huutonetin puolella lukikin että n. puolet tuoksusta olisi käytetty.. :o Ei sillä tosin väliä, sillä oon jo varmasti hankkimassa sen Pradan Candyn, en enää jaksa käydä kertaakaan nuuskimassa sitä kaupassa, haluun sen omakseni! :D

      Poista