Broadway clutch

Pian sen jälkeen, kun postailin Guccin laukuista, ilmestyi merkin sivuille vähän uutuuksia. Seuraavanlainen clutch kiinnitti mun huomion, enkä enää saa sitä pois mielestäni...

gucci1
Kaikessa yksinkertaisuudessansa aivan täydellinen laukku. Mulla on muutama värillinen clutch, muttei ollenkaan mustaa. Tietysti musta iltalaukku olisi sellainen kaikkeen sopiva perus pilari laukkukokoelmassa, mutta mä en oo hankkinut sellaista ihan vaan sen takia etten oo löytänyt mieleistä, ennen tätä siis! Maailmassa on pilvin pimein ihania värikkäitä clutcheja, mutta mieluisa musta on ollut yllättävän vaikeaa löytää. Haluaisin (ensimmäiseksi) mustaksi clutchikseni jonkin suht siron mallisen ja simppelin laukun, ja ennen kaikkea sellaisen jossa ei ole näkyviä metalliosia. Vaikka mulla nyt onkin ollut jo vuosia tämä kultabuumi, niin ei sitä koskaan tiiä, millon rupeaa taas tympimään ja hopea kiinnostaa enemmän. 

Tähänhän periaatteessa olisi helppo ratkaisu: YSL:n Belle Du Jour. Ette varmastikaan oo koskaan kuulleet kyseisestä laukusta, ainakaan tässä blogissa? ;D Heh, mutta homma on niin että kyseinen laukku iskee mulla vaan tietyissä väreissä, esim. vaaleanpunainen, viininpunainen, kulta ja vaaleansininen. En myöskään oo valmis maksamaan mustasta clutchista BDJ:n hintaa eli viittäsataa. Oon ehkä vähän outo - jos laukku on herkullisen värinen niin taivun just ja just tollaiseen hulluun summaan, mutta sitten siitä kaikkein klassisimman värisestä iltalaukusta haluan pihistellä. :D Tämä Guccikin tosin maksaa 350€ eli ei mikään kovin edullinen sekään, mutta koska se täyttää kaikki mahdolliset kriteerit joita täydelliseltä mustalta clutchilta odotan, hinta tuntuu ihan kohtuulliselta. Saapa nähdä että onko se seuraava "sijoitus" sitten se Miu Miun lompakko vaiko tämä laukku. Myös yksi Michael Korsin vihreä clutch pyörii mulla mielessä, mutta tämä Gucci olisi taatusti tarpeellisempi hankinta. Monesti tuskailen pinkkipainotteisen pikkuisen clutch-valikoimani kanssa että hemmetti, näistäkö taas pitäisi osata valita. :D Musta sopisi aivan kaikkeen ja tuskailuille tulisi loppu.

guucci
Tätä samaista laukkua myydään gucci.comissa myös hennon vaaleanpunaisena, jos joku muukin sattui kiinnostumaan :) Laukusta kerrotaan sivulla seuraavaa: "From business basics to after eight trends, this Broadway clutch is always on point. Extend the wear-with list in our newest neutrals." TÄSTÄ pääsee laukun tuotetietoihin! 

4 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä todella kaunis. Olen näköjään vastakohta sinulle. Itse omistan mustan Belle Du Jourin ja jotenkin ei huvita mitään muuta käyttääkkään pikkulaukkutarpeen iskiessä. Tässä voisi ollakkin toinen hankinta. Hintakin alkaa olla jo huomattavasti järkevämpi kun Belle Du Jourissa.

  VastaaPoista
 2. Eikö vaan ookkin! :) Mulla ehkä se vaikuttaa värikkäistä laukuista intoiluun, että pukeudun lähes aina mustaan. Laukku tuo sitten ees jotain väriä asuun, mutta ehdottomasti on niitä sellaisiakin tilanteita että mustaa clutchia kaipaisi! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin kyllä yleensä pukeudun mustiin. Ehkä pitäisi alkaa metsästäänkin jotain kirjavaa clutchia. Olin kyllä niin villi, että ostin Michael Korssin jet set toten oranssina. Ja palasin äkkiä taas mustaan kun ostin seuraavaa laukkua :)

   Poista
  2. Hahah:) Oii, oranssit MK laukut on ihania! Haavelistalla keikkuu Hamilton oranssina, ehkä vielä joskus.. :p

   Musta on vaan niin kauheen turvallinen valinta (jopa ärsyttävän turvallinen toisinaan) että lähes tulkoon aina tulee iskettyä mustaa päälle vaikka värejäkin kyllä löytyis kaapista, heh :D

   Poista