Mistä Moroccanoilia?

Oon hoksannut vihdoin, mitä mahtavuutta on sellainen asia kuin hiusöljy. Mun hiukset on paksut ja aika karheat, ja ne menee takkuun ihan käsittämättömän nopeasti - erityisesti nyt talvella, kun ilman muhkeaa kaulaliinaa ei huvita ulos lähteä. Takkuuntumisen takia pidän hiuksia useimmiten tylsästi ponnarilla. Mutta sitten löysin uudelleen elämääni hiusöljyn. Joskus reilu vuosi sitten sain testattavakseni Argan Caren Miracle Elixir -hiusöljyn, ja siitä oli vielä ihan pikkasen jäljellä. Öljy tekee niin isoja ihmeitä tälle pehkolle ettei tosikaan! Jo pieni määrä riittää estämään ei-toivotut takkukasat takalistossa, tosin toki tukkaa täytyy muistaa harjailla päivän mittaan. Mulla ei koskaan tuu riittämään että harjaan hiukset aamulla ja illalla, se on tehtävä ainakin 4-5 kertaa päivässä.. :D

Totta kai nyt hiusöljykokeilusta innostuneena päätin että kaikkien kehumaa Moroccanoil -öljyä on saatava. Mutta mitä ihmettä! Feel Unique ja Look Fantastic eivät toimita (enää) tuotetta Britannian ulkopuolelle, ei oo totta! Keksiikö joku, mistä mä saisin tilattua Moroccanoilia 100ml pullon? Sen 30 puntaa vielä taivun siitä maksamaan, kun öljy lienee todella riittoisaa, mutta Suomessa hinta mun muistaakseni on jotain viidenkympin luokkaa peräti? Ääh! 

Nimetön
look
Mun mielestä ei siitä oo kauaakaan, kun hiusöljyä olisi saanut kummastakin yllä olevasta nettikaupasta tilattua tänne Suomeenkin. Onkohan vastikään joku laki tiukentunut vai mistä ihmeestä mahtaa kiikastaa? :D Minä tahtoo Moroccanoilia!! Vinkkejä nettikaupoista, jotka (vielä toistaiseksi) toimittaa tuotetta Suomeen, otetaan erittäin suurella innolla vastaan!

4 kommenttia:

 1. ebaysta itse tilasin paljon halvemmalla ;) Ihan sama pullo, "aitoa" (:DD) oli !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eBaysta oon itekin katellut jonkun verran, mutta tuntuu että suurin osa tulee jostain Israelista ja on aivan liian halpoja (tyyliin 18 puntaa) :D Just se "aitous" vähän pelottaakin heh.. Tietty sieltä varmasti ihan oikeetakin Moroccanoilia saa, täytynee kytätä käynnissä olevia huutoja josko osuisi kohdalle sellainen luotettavan oloinen, hyvät palautteet saanut myyjä :)

   Poista
 2. Mun vinkki on, että osta davinesin oi-oil. Olen kampaaja ja miettinyt otanko moroccanoilin myyntiin liikkeeseeni.
  Teimme monta puolipää-testiä näillä kahdella ja öljyt eivät eroa toisistaan mitenkään. Myöskään asiakkaat joille kokeilimme eivät huomanneet eroa. Syy miksi mielummin oi-oilin valitsisin on hinta, suomessa se maksaa noin 32€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hei tosi paljon vinkistä, pitääkin pitää mielessä Davines ellen nyt satu Moroccanoilia bongaamaan kohtuulliseen hintaan jostain! :)

   Poista