Miracle Skin Perfector

IMG_0853
Mä oon ollut jo aika pitkään ahkera Garnierin bb-voiteen käyttäjä. Viime viikolla mun kuitenkin piti tilata uusi, sillä edellinen tuubi rupesi loppumaan. Mulla ehti voide olla melkein vuoden, ja käytin sitä suunnilleen muutaman kerran viikossa eli ainakin omasta mielestäni aika riittoisaa tavaraa :) Sävy Light on mulle just sopiva. Vuosi sitten voiteesta ei vielä ollut tarjolla Oil Free, Sensitive ja Anti-Ageing -versioita, joten mulla oli siis ihan vaan se alkuperäinen, "tavallinen" Miracle Skin Perfector Daily All-In-One B.B. Cream. Voide mun mielestä on tosi helposti levittyvää ja peittävyydeltänsä just sopiva arkeen, vaikka mulla onkin yleensä kasvoissa jokunen finni, posket punoittaa herkästi jne. Voidetta on ollut helppo "kerrostaa" ongelmakohtiin. :) 

Mutta nyt kun aloin uutta bb:tä tilaamaan, päätin kokeilla rasvoittuvalle iholle tarkoitettua öljytöntä versiota. Normaali versiossa nimittäin oli se pikkuinen ongelma, että voiteen levittämisen jälkeen etenkin otsa jäi aika kiiltäväksi, joten puuterin käyttö oli suorastaan pakollista. En kuitenkaan oo yhtä ihastunut tähän öljyttömään voiteeseen kuin siihen alkuperäiseen. Mulla on sekaiho, ja ihon kuiviin kohtiin tämä huomattavasti vaikeammin levittyvä voide jämähtää herkästi (alla olevasta kosteusvoiteesta huolimatta). Sävy mulla on Light aivan kuten edellisessäkin tuubissa, mutta tämä näyttää mun silmään jotenkin huomattavasti keltaisemmalta - ei hyvä. Ei tämä nyt kuitenkaan varsinaisesti huono ostos ollut, pystyn kyllä käyttämään tän uuden voiteen loppuun, mutta ens kerralla ostan ehdottomasti taas sen tavallisen version. Toisaalta tekis mieli kokeilla jonkun muun merkkistä välillä, esimerkiks Cliniquella on aika loistavan oloinen bb valikoimassansa. 

Garnierin bb:t on nyt Feel Uniquella tarjouksessa, tilasin siis itsekin sieltä omani. :)

2 kommenttia:

  1. aika jännä kuulla vaihteeksi positiivista palautetta, oon kuullut lähinnä pelkkää negatiivista tuosta bb:stä xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo oon kanssa aika paljon kuullut just negatiivisia kokemuksia tosta bb:stä, ja ite en tietenkään ymmärrä ollenkaan niitä kun mulle tuote sopii mainiosti :D

      Poista