Eve

Olipas oikein mukava jouluaatto! Hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja leppoisaa oleilua, siitä koostuu mun joulu. :) Mentiin alkuillasta perheen kanssa isovanhempien luo kuten joka vuosi, ja viihdyttiin siellä aika pitkään. Mummo oli tehny ihan tajuttoman paljon eri ruokia; löytyi riisipuuroa, itsetehtyjä laatikoita, kahta eri sortin kalaa, karjalanpaistia, lihapullia, makaroonilaatikkoa, salaattia, ja tietty sitä kinkkua.. heti kun ruoka oli ehtiny pikkusen sulaa ni sitten olikin jo luumukiisselin vuoro, ja sen jälkeen "piti" mättää vielä pipareita, torttuja ja mamman tekemää glögijuustokakkua. Huhhuh. :D Lahjoja tuli tosi paljon ku ottaa huomioo etten kellekään mitään erikoisia toiveita esittänyt. Sain etukäteen rahaa jolla ostin Iittalan Essence -viinilaseja, ja nyt paketeista paljastui mm. suklaata, luettavaa, lahjakortti The Body Shopiin, Hackmannin Kesä-sarjan lävikkö, vaniljalta ja suklaata tuoksuva hiustenhoitosetti, Dermosilin mokan tuoksuinen vartalovoide ja suihkugeeli, parit villasukat... Pradan Candy ei ihan ehtinyt jouluksi perille, mutta eiköhän sekin kohta koreile mun kampauspöydällä :-) 

Täytyy kumminkin todeta, että on todella ihanaa kun vuosi vuodelta lahjat merkitsee joulussa vähemmän ja vähemmän. Tietty niitä on kiva saada, mutta vähintäänkin yhtä kivaa on antaa niitä muille. Toisin oli lapsena, kun tuli ympyröityä lelulehdestä about joka toinen tavara ja kirjoteltua metrin pitusia kirjeitä joulupukille.. veljen kanssa oltiin pienenä usein mummolassa yötä, ja niiltä ajoilta muistan elävästi mm. sen kun joulukuun alussa aleltiin kirjotella joulupukille suunnilleen joka ilta ja aina mummo lupas "toimittaa kirjeet eteenpäin", haha. Nykyään ne metrin pituset toivelistat (laukku 1 laukku 2, laukku 30000, ooh kengät, hajuvesi...) pysyy ihan omassa tiedossa vaan, ja mieluiten säästän itse kalliisiin tavaroihin kuin että toivoisin niitä vaikka vanhemmilta lahjaksi. On mahtavaa olla vihdoin tarpeeks aikuinen tajutakseen, että joulussa eniten merkitsee se rento yhdessäoleilu läheisten kanssa, eikä tartte "murehtia" että tuleeko sieltä paketista nyt sitten sitä ja tota jota toivoi - ne tavarat voi ostaa ihan itsekin jos ne oikeesti niin tärkeitä on. ;) 

Nyt mun ilta yö jatkuu Topshopin alevalikoimaa pläräillen ja lemppari konvehtirasiaa tyhjentäen! Toivottavasti kaikilla on ollu vähintää yhtä kiva jouluaatto ku täälläkin :) 

kuva
kuva (1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti