Nettikaupoissa nyt...

Pitkästä aikaa selailin lähes tulkoon läpikotaisin kaikki ne nettikaupat, joiden sivuille useimmiten itseni klikkaamaan ihastelemaan kivoja juttuja. Varoitus, aikamoisen pitkä postaus luvassa :D Viimeksi oon tainnut tehdä vastaavanlaisen postauksen viime maaliskuussa, löytyy täältä!

Zara
zara1
zara2
zara3
zara4
zara5
zara6
zara7
zara8
zara9
zara10
zara11
zara12
Zarassa on nyt hirveästi ihania takkeja, etenkin trenssit, nahkatakit ja villinä korttina tuo leoparditakki kolahtaa muhun! Myös kaikki muukin kollaaseihin eksynyt tietysti iskee, mutta mun kaksi lemppareinta juttua on punainen neulebleiseri ja beige hapsuneuletakki. Ne haluisin kovasti omaan kaappiini :)

Mango
mango1
mango3
mango4
mango5
mango7
mango8
mango10
mango11
mango12
mango14
mango15
mango16
mango17
mango18
mango19
mango20
mango21
mango22
mango23
mango24
mango25
mango26
mango27
mango28
mango29
mango30
mango31
mango32
mango33
mango35
Mangossa on ehkä täl hetkellä kaikkein paras valikoima mun mielestä - sen ehkä huomaa tosta kollaasien määrästäkin... :D Noi kultaiset bootsit läpinäkyvällä korolla on niin siistit, harmi ettei niistä oo 41 kokoa jäljellä! Kengät on myynnissä myös mustina, mikäli metallin hohto ei nappaa. :) Toi laukku on tosi kaunis, tykkään tollaisista bucket bageista (suomennos? :D). Haluisin saman mallisen kirkkaanpunaisena ja kultaisilla metalliyksityiskohdilla, vinkkejä otetaan vastaan jos jossain on moisia näkynyt! Plussaa olisi, jos materiaali olisi aitoa nahkaa... Mangossa on törkeesti kivoja bleisereitä, neuleita, puseroita ja mekkoja! Muutama vuosi sitten Mango oli mulle sellanen liike, jonka suosiota en ollenkaan ymmärtänyt, kun en ikinä löytänyt sieltä mitään.. noh, joko valikoima on parantunut/monipuolistunut ihan huikeesti tai sitte oma tyylini on vaa muuttunu, mutta nykyään tuolla aiheuttaa joka toinen vaate sellaisen "vau tosi kiva!" -reaktion. :D Lempi vaatekappaleet on ehkäpä toi musta jakku (5. kollaasi) jossa on käytetty hopeata metallilankaa, musta oversize-bleiseri kultaisilla napeilla ja tummansininen mekko mustalla solmittavalla vyöllä. Myöskin noi kultanappiset bleiserit Kate Moss -mallistosta on upeita kaikissa mahdollisissa väreissä, punaisen ja tummansinisen lisäksi löytyy myös ainakin mustana, oliivinvihreänä ja kirkkaansinisenä. :) Mangossa on mun mielestä myös hintataso tosi hyvin kohdallaan, parempi kuin vaikka Zarassa.


Boozt
booztko
boozt2123
boozt145e
boozt123
boozt22
boozt18
boozt16
boozt15
boozt14
boozt13
boozt12
boozt11
boozt10
boozt9
boozt5t6
boozt4
boozt2
boozt1
Booztilla on myynnissä paljon merkkejä joista tykkään - Vila, Vero Moda, Stylesnob, Soaked in Luxury, French Connection... Löysin kuitenkin yhden yllättäjän, nimittäin Espritin! Mulla on jostain syystä ollut vähän "tanttamainen" mielikuva Espritistä, mutta hitsit, merkillä onkin aika paljon kivoja vaatteita mallistossansa. Erityisesti mekkovalikoima iskee, nuo kollaasiin päätyneet sailor-henkinen neulemekko ja punainen kotelomekko on vaan murto-osa upeuksista joita bongasin - piti vaan aika rankalla kädellä karsia lemppareita, ettei nyt mitään miljoonan kollaasin pläjäystä tulisi tehtyä... :P Ihan ylimmässä kollaasissa oleva Vero Modan neuletakki on tosi kivan värinen ja tilaisin sen varmaan heti jos oikeeta kokoa olisi enää jäljellä! Sen alapuolella oleva Saint Tropezin harmaa mekko puolestaan vastaa täysin mun kuvaa täydellisestä mekosta, se kävisi niin arkeen kuin juhlaan kunhan vaan asusteet on kohdillaan. Stylesnobin baltsujen yläpuolella näkyvä Vilan tweed-takki mulla on kummitellut jo yli kuukauden mielessä, ja nyt se olisi tarjouksessakin... ääh! Oon nähnyt ton myös liikkeessä ja mun mielestä livenä takki pääsee paaaaaaljon paremmin oikeuksiinsa kuin tuotekuvissa... se on todella ihana ja jotenkin super elegantti, tulee aikamoiset Chanel-vibat :) Tällä hetkellä tietenkään tollainen takki ei oo se ajankohtainen valinta, mutta ensi kevääksi ja kesäksi sille olisi taatusti käyttöä! Mulla ei oo oikeen mitään kivaa ohutta, siistiä takkia, ainoastaan vihreä (tyhmän mallinen) parka ja musta "tuulikangas"takki.. eeehh :-D Saas nähdä meneekö toi tilaukseen jo nyt, vai jäänkö odottelemaan mahdollisia parempia alennuksia (nyt -20% tarjous). 

Asos
asos1
asos2
asos3
asos4
asos5
asos6
asos9
asos10
asos11
asos12
asos13
asos14
asos15
asos16
asos17
asos18
asos19
asos20
asos21
asos22
asos23
asos24
asos7
asos8
Toisiksi lempparein nettikauppa Mangon jälkeen on luonnollisesti Asos! Ihan liikaa kivoja neuleita (mullehetinyt toi pörröneuletakki mustana, maastonvihreä neulemekko ja Miss Sixtyn wrap -neuletakki!), mekoista puhumattakaan... Toi ekan kuvan raitamekko on aivan täydellinen ja olisi vielä nyt pienessä alessa! Pinkin ja punaisen väriyhdistelmä on mun mielestä yksi kiehtovimpia, ja oonkin etsinyt jotain kivaa raidallista pinkkipunaista neuletta tai mekkoa, mutta tuloksetta.. toi olis aika hyvä vaihtoehto! Selkäosan rusettikin tuo kivaa "sitä jotain" muuten aika rentoon mekkoon. Vikan kuvan Shift -mekkokin kelpaisi milloin tahansa, sillä just tollaisia kaftaanimaisia liehuhihamekkoja rakastan. 

Topshop
topshop2
topshop3
topshop4
topshop5
topshop7
topshop9
topshop10
topshop11
topshop12
topshop16
topshop15
topshop14
topshop13
topshop6
topshop17
topshop33
topshop1
topshop18
topshop34
topshop19
topshop20
topshop21
topshop22
topshop23
topshop24
topshop32
topshop27
topshop31
topshop26
topshop28
topshop29
topshop30
topshop35
topshop37
Brittiläinen Topshop on avannut EU-nettikauppansa vastikään, ja skeptisenä tietty oletin että kun valuutta on euro, hinnat olisi pilvissä puntahintoihin verrattuna. Mutta oikeestaan näin ei ollutkaan, jee!  Toimituskin on +75 euron tilauksissa ilmainen. Läähpuuh toi ekan kuvan Ombre Sequin Kimono -jakkuhömmeli, niin päheä ilmestys! En oo ajatellutkaan, että paljetit ja "liukuvärjäys" voisi näyttää noin hyvältä keskenään. Tosta mekkotarjonnasta täytyy sanoa, että jos Topshopilta ei löydä täydellistä mekkoa vaikkapa uuden vuoden kekkereihin, niin ei mistään. Tai ainakin jos paljettimekkoa etsiskelee, niitä kun on toooodella laaja skaala - kollaaseihin iskin vaan pienen osan niistä kimmeltävistä mekoista, jotka tarjontaa selatessa tuli vastaan. Ainiin, toi Bert & Ernie -yöpaita on tällaisena Sesam Street -fanina pakko saada! :D

Teen ehkä erikseen jossain vaiheessa vielä luksusliikkeiden tarjonnasta vastaavan postauksen! Nyt tuli jo niin hirveesti ladattua kuvia tähän postaukseen, että teen suosiolla tällaisen jaottelun edullisten/kohtuuhintaisten ja tyyriimpien nettikauppojen välille. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti