Missoni

IMG_0769
Helsingissä ollessani parhaat ostokset tuli tehtyä Lindexissä - normaalihintaiset tuotteet oli Ota 3 Maksa 2 -tarjouksessa joten mähän tein työtä käskettyä ja kiikutin kassan kautta kotiin Missoni for Lindex neuleita peräti kolmin kappalein! Jihuu! Vihdoinkin sain mäkin siksakkia vaatekaappiini. Vähän jäi harmittamaan sillon syyskuun lopussa jäädä nuolemaan näppejänsä, kun mallisto myytiin netistä nopeasti loppuun ja Lahden liikkeestä sitä ei ylläripylläri löytynyt, mutta onneksi nyt sitten tärppäsi Aleksanterinkadun liikkeessä ja bongasin sieltä just ne kaikki eniten haluamani neuleet! En kyllä kauheesti jäänyt pohtimaan, ostaako vai eikö - neulesaalishan oli suorastaan tarkkoin harkittu ostos, kun tosiaan kuukausikaupalla on neuleet kummitelleet mulla mielessä sillon tällön. :P

IMG_0794
IMG_0787
Neulemekko piti saada kummassakin tarjolla olevassa värissä. Lemppari on ehkä toi viininpunainen, mutta tiiän jo nyt että molemmat tulee ahkeraan käyttöön, mä kun talvisin aina suorastaan asun kaikenlaisissa neulosmekoissa :)

IMG_0797
IMG_0771
Neuletakkia katselin netistä alunperin mustavalkoisena, mutta kyllä tää värillinen hurmas enemmän livenä. Mulla oli pari vuotta sitten sellainen värikäs CTRL:n hupullinen neuletakki, ja oon toisinaan vähän katunut että myin sen pois. Tästä Missoni-ihanuudesta mulla tulee etäisesti mieleen kyseinen vaatekappale, sillä erotuksella että  tää uutukainen on ehkä vähän aikuismaisempi versio. Ennustan meille tiivistä yhteiseloa nyt talven pakkasten paukkuessa. ;)

Ostitteko te Missoni for Lindex -mallistosta jotakin? Mua jäi vielä mietityttämään malliston muhkea kaulaliina, täytyy toivoa että tärppäisi huutonetissa tai vaikka joulun jälkeisissä alemyynneissä jos Helsinkiin tulee lähdettyä sillon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti