Korulöytöjä

Tällä viikolla postilootaan on kolahtanut muutama oikein kiva paketti: eBaysta huudetut AdR-korvikset ja Missoni for Lindex -rannekoru, joka puolestaan on löytö huuto.netistä :)

IMG_0973
IMG_0993
IMG_0998
IMG_0995
Nämä korvakorut on ehdottomasti mun lempparein asia Anna Dello Russon H&M:lle suunnittelemassa mallistossa, ja vihdoin omistan ne itsekin! Sain ne omakseni 20 punnalla eli ehkä vähän ylihintaan, mutta samapa tuo, noin hienoista korviksista maksan mielelläni vähän ylimäärästäkin. Täydellinen turkoosin sävy ja kullanväristä metallia = comboista parhain.

IMG_1019
IMG_1039
IMG_1034
Lindexin Missoni -mallistossa oli yllättävän vähän mun silmää miellyttäviä koruja, mutta tykästyin tähän vaaleenpunaiseen rannekoruun. Sävy on jotenkin ihanan herkkä ja pidän tosta solmudetaljista. Netistä korut oltiin myyty jo loppuun siinä vaiheessa kun mua alkoi kiinnostaa, mutta onneksi huuto.net pelasti ja sain korun postareineen vitosella. Kelpaa mulle! :)

En tiiä huomaako näistä kuvista yhtään mitään eroa entiseen, mutta tadaa, vaivauduin tänään ottamaan kameran ohjekirjan kauniiseen (not) kätöseeni ja perehtymään vempeleen ominaisuuksiin. Eihän siinä mennytkään kuin viis vuotta... hupsis. Mä oon valitettavasti sellanen typerä "en mä mitää ohjeita tartte ku kyl mä itekki tän opin nopeesti" -ihminen, ja sen takia toteutusvaihe jää usein aika heikoksi esitykseksi. Mulla on kauheasti ideoita ja suunnitelmia, mutta kun pitäisi toteuttaa jotain, toteutan asian huonosti tai jätän koko homman sikseen. :D Aikaansaamattomuus onkin se piirre itsessäni, jota eniten häpeän ja josta toivon pääseväni vielä eroon. Tää ohjekirjan esiin kaivaminen lipaston laatikosta oli jo suurta edistystä! Jo muutamassa minuutissa oivalsin mahtavia toimintoja kamerastani, ja takaan että tähän tää ei todellakaan jää. Vaikka oon jo vuosia nauttinut kuvaamisesta (joskus niinkin paljon että seurassa olevia ihmisiä alkaa ärsyttää), nyt on tullut aika alkaa panostaa siihen tekniseen toteutukseenkin, eikö vaan. ;) Nyt näiden kuvien kanssa huomasin ainakin sen, että muokkaamiseen ei tarvinnut uhrata läheskään niin paljoa aikaa kuin yleensä. Mitään suurta eroa en huomaa lopputuloksessa aiemmin otettujen kuvien laatuun verrattuna, mutta eiköhän tässä pikku hiljaa rupea kehittymään kun vaan jaksaa tankata kuvausvinkkejä ja harjoitella! Jos jollain tulee mieleen joku hyvä sivusto Canonin käyttäjälle, saa vinkata! :D 

4 kommenttia:

 1. Vitsit noi korvikset on kyl tosi ihanat!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Pakko ottaa ne käyttöö heti huomenna jouluaattona, vaikka värinsä puolesta miellänkin noi ehdottomasti sopivammaksi kevät/kesä käyttöön :P

   Poista
 2. Onpas upean turkoosit korviksert! ♥

  VastaaPoista