Converse-kokoelman kasvatusta

Musta on tullut ihme Converse-friikki. Yllätän itseni tämän tästä ihastelemassa consseja nettikaupoissa - oon totaalisen koukussa, kiitos pinkkien tennareiden jotka eBaysta tilasin viime keväällä. ;) Kun näin Nellyn sivuilla aleosastoa selatessani vaalean lilat Converset hintaan 23,95€, en voinut vastustaa vaan pistin heti tilauksen menemään! Mulla oli vielä edellisestä tilauksesta saatu 7€ lahjakortti, joten postareineen kengille tuli hintaa vain se kakskymppiä. Kelpaa todellakin. Kokojakin oli tosi hyvin jäljellä, jopa sitä mun 41:stä jota ei aina kaikissa malleissa oo tarjolla alunperinkään :/

conssit
Seuraavana olisi "conssi-listalla" konjakinruskeat nahkatennarit, joita Asos myy 65 punnan hintaan (Nellyllä samat 150€). Ajattelin ottaa koon normaalia isommat, niin voin käyttää niitä jopa talvella paksujen sukkien kanssa. Ensi kevääksi puolestaan haluaisin klassikkoyksilöt, eli punaiset korkeavartiset. ;)

Selasin tosiaan Nellyn aleosaston kokonaan, ja olishan sieltä löytynyt vaikka mitä muuta kivaa! Mä en hirveen usein jaksa nelly.comissa vierailla, joskus katon uutuudet ja that's it, mutta muuten vähän koitan vältellä  sitä. Tulee vaan korvista ulos kaikenlaiset päivittäiset/viikottaiset Nelly -mainospostaukset (itsehän en sellaista nyt justiinsa oo tekemässä :-D hahah), ja toisekseen, jos sivuille itsensä klikkaa niin tulee yleensä ihan hirveä houkutus tilata! Aina löytyy jotain vastustamattoman kivaa, joka on ihan liian helppoa laittaa tilaukseen.. Kirjautuminen ja maksutavan valinta vie vaan muutaman sekunnin, ja hupskeikkaa, tilaus on jo lähetetty. Vaarallisen helppoa, ja nohh, kyllä tälläkin kertaa oisi tehnyt mieli tilata ties mitä muutakin, mutta koska en halunnut tuhlailla, pitäydyin pelkissä Converseissa ja tyydyin ihailemaan seuraavia juttuja. :)

nelly7
Day Birker et Mikkelsen / Day Velvet Bliss Dress, Royal Blush / Weber Fine Aqua

Haluun jostain täydellisen mustan samettimekon, mielellään rennon mallisen niinkuin toi DBEM:n tapaus! Se vaan on valitettavasti ihan liian kallis mulla alehintaisenakin, melkein 150€. Miten söpö on toi rannekoru?!

nelly8
Estradeur / Glam Bomber Jacket, Nelly Trend / Hands On Sweater

nelly3
Vila / Granna Dress, Lili London / Lace Low Back Dress

nelly4
Minimum / Penny Blazer, John Zack / Slash Neck Lace Dress

Toi pistaasinvihreä bleiseri on tosi nätti! Ja 70% alessa, muistaakseni hintaa jäi vaan joku reilu parikymppii :) Tosta John Zackin super suositusta pitsimekosta on muutamiakin kesäisiä värejä alennuksessa, turkoosin lisäksi oli ainakin keltainen ja pinkki.

nelly6
Nelly  Trend / Forget Your Boyfriend, Whyred / Andrea Matt Leather

nelly5
Vagabond / Jive, Nelly Trend / Spike

Nämä seuraavat ihanuudet ei ole alessa, mutta piti kuitenkin laittaa ne tähän postaukseen... :p

nelly1
Second Female / Time Shirt, Custommade / Ginger Sweater

Heh, mun mielestä vaate on usein upea jo ihan vaan sen takia, jos se sattuu olemaan väriltänsä kirkkaanvihreä :D Tykkään noista molemmista, mutta paidasta pitäisin ehkä vielä enemmän ilman noita jättimäisiä taskuja, ja neuleellakin on hintaa yli 120€. :/ Ei voi muuta sanoa, kuin että seuraavia alennuksia taas odotellessa, hih!

nelly2
Nelly Accessories / Glamorous

Nää korvakorut on upeat kaikissa tarjolla olevissa väreissä, mutta oon viime aikoina ostanut uusia korviksia niin monet, että nyt täytyy vähän hillitä. :)

2 kommenttia:

  1. Todella suloiset nuo violetit conssit! Mä olen alkanut haaveilemaan valkoisista varrellisista consseista kun ne näyttää ainakin kaikilla muilla tosi kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoisetkin on kyllä tosi kivat, sopii oikeestaan kaikkiin mahdollisiin arkiasuihin, mutta itse taidan jättää ne muille kun onnistun kuitenkin heti sotkemaan ne, oon sen verran tunari.. :D

      Poista