AdR alessa!

adr
Huomasin muutama päivä sitten, ett Anna Dello Russo -mallisto on nyt alessa H&M:n nettikaupassa. Mä en normaalihintaisena ostanut mitään juuri näiden muhkeiden aleprosenttien takia, joita oikein osasi odottaa - viime vuosinakin yhteistyömallistojen tavaraa on lähtenyt alessa todella edullisesti, sillä kaikki  jäljellä oleva on ollut vähintäänkin puoleen hintaan. 

Nyt vaan täytyy ahkerasti muistaa kytätä aamuisin nettikaupan päivityksiä, josko sitä edes muutaman noista ihanuuksista saisi omaan korukokoelmaan napattua edullisesti! Tänää en ollut tarpeeksi valpas ja nuo isot A-korvarenkaat (jotka maksoi 20€ sijasta 7€...) kerkesi just mennä nenän edestä, mutta tuon kollaasissa olevan turkoosin rannekorun sain tilattua kokonaan kullanvärisenä. Tuotekuva ei vakuuttanut oikein, mutta googlailun perusteellas sekin näyttäisi olevan ihan kiva "luonnossa". Tosin, jos mä tuon saman korun turkoosina saan napattua, niin sitten varmaan jätän kokokultaisen tilauksesta pois:p Ääääää, tahdon noi kaikki korvikset (ainakin turkoosit) ja tuon vihreän käärmerannekorun! Alun perin en kiinnittänyt huomiota käärmehelyyn ollenkaan, mutta innostuin mun MK:n wrap braceletista niin paljon että toinenkin kiedottava koru olisi ihana :D Eikä tuo käärmekaunokainen maksaisi alennuksessa kuin 20 euroa onneks... :)

Mitäs te lukijat ootte onnistuneet nappaamaan mallistosta, vai odotitteko tekin näitä aleja? (olettaen että mallisto ylipäätään kolahti) :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti