Vila Pop Up Store

kuva (5)
Kävin tänään kaverin kaa vähän kaupoilla ja aamupalalla Picnicissä, oli oikeen muksa parituntinen. Vilassa oli joku alehäppeninki että kaikki alehintaiset tuotteet oli -70%, mutta eipä mitään vaatetta löytynyt.. ihan hyvä kyllä niin! Sen sijaan Vilan lähelle pystyyn pistetyssä Vila Pop Up Storessa tuli tehtyä pari kivaa löytöä, tällaista tarttui mukaan:

kuva (2)
kuva (1)
Hevoset ei oo mitenkään erityisen lähellä mun sydäntä, mutta koriste-esineinä ne on jotenkin kiehtovia. Tämä heppa maksoi vaan kympin ja olin varma, että se sopisi mun kampauspöydälle. Niinhän se sopiikin! Kuten kuvassa näkyy, tohon jalustalle saa pari hajuvettä mahtumaan, ja kaveri keksi että totahan voisi käyttää myös korutelineenä. Heppa saa varmasti pian vähän blingblingiä kaulaansa, kunhan keksin minne oon jemmannut mun kaikki vähäiset kaulakorut! :D 

kuva
Kultaiset taulukehykset oli femman per kipale, ei paha mun mielestä! Mulla on ennestään yks kirpparilta bongattu iso kullanvärinen kehys, ja viel varmaan muutamat etsin käsiini. Sitte teen jonkun jännän taulukollaasin seinälle, pitää vaan teettää jotain kivoja kuvia ja osaan ajattelin laittaa tekstiä :)

8 kommenttia:

  1. Mä en edes tiennyt että Vila myy jotain sisustusesineitäkin :o No, joka päivä oppii näköjään uutta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, unohtui tossa tekstissä mainita, että tuolla pop up liikkeessä tosiaan myytiin pois Vilassa käytössä olleita koristeita yms sisustusjuttuja, eli ihan normaalissa Vila-myymälässä ei (ainakaan mun tietääkseni) myydä tämmösiä! Vaikka kiva olis jos myytäis, Vilassa on just kivoja ne "rekvisiitat" heh :)

      Poista
  2. Iiiiihana toi hevonen! Kelpais munkin kampauspöydälle.

    VastaaPoista
  3. Eikä ! Just noita samaisia sisustusjuttuja on tullut aikoinaan Viloissa ihailtua :-D Noille kehyksille olis meinaan just nyt enemmän kun tarvetta - vastaavia kun ei tunnu löytyvän mistään !

    ps. Oon viime aikoina huomannut salaa haaveilevani sun keltaisesta rocco:sta :D se olis niiiin täydellinen, et tahtoisi luopua siitä? ;) hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, näinpä! Kehyksiä etenkin tuli usein ihasteltua, onneks niitä nyt sitten sai ostettua itsellekin :D Tollasia kehyksiä tosiaan ei kauheesti oo kaupoissa näkynyt, ja sillon ku semmosia olisi niin tietysti maksaa ihan älyttömiä :/

      Hahah voi ei, mä oon kuule myynyt jo Roccon pois! En kerennyt ees blogissa mainita että se on myynnissä, kun meni sen verran nopsaan kaupaksi huutiksessa :D Laukku oli kyllä ihana, ja tietty se olisi ollut kiva pitää kun kerrankin kävi niiiiiiin iso tuuri että sellaisen voitti arvonnasta, mutta väri oli vaan itelleni väärä :( Pistin sitten myyntiin kun niin arvokasta laukkua ei olisi ollut kovin järkevää vaan seisottaa hyllyssä koristeena.

      Poista
    2. EIIII, voi eii!! :/ Mä olisin niin tahtonut sen, olisi kai pitänyt aiemmin vinkata.

      Poista
    3. Mua vähän harmittaa ettei voitto osunut vuotta myöhemmin kohdalle, nimittäin tietty just ens kevään mallistossa on mitä ihanin NEONkeltainen Rocco, ja myös kirkkaanvihreenäkin näyttäisi löytyvän... Murrr! :D Oon puolivakavasti miettinyt erityisesti tuon vihreän ostamista, mutta saa nyt nähdä onko intoa säästää sellaiseen. Laukun malli olisi kuitenkin tosi ihana ja käytännöllinenkin:)

      Poista