Canada scarf numero kaksi

acne1
Jes, vihdoin mun uusi ja ihana laukku saapui perille! Siitä lisää lähiaikoina, jahka saan otettua siitä kuvat valoisaan aikaan - hämyiset otokset eivät tekisi sille kaunottarelle alkuunkaan oikeutta. ;) Tässä kuitenkin toinen viimeaikainen hankintani: Acnen Canada scarf värissä burgundy. Ostin vuosi sitten samaisen huivin harmaana, ja se on ehdottomasti yksi mun suosikkiasusteita. Muhkea, pehmeä, lämmin, laadukas... mitä sitä muuta täydelliseltä huivilta kaipaisikaan? Olin jo pitkään haaveillut Canadasta toisessa värissä, mutta mietin, raaskinko kuitenkaan. Acnen omassa nettikaupassa hinta huiville on 120€ (+ postarit) ja vaikkapa My Theresalla 130€ (+ postarit). Aleista huivia on aivan turha odottaa löytävänsä kun ne muutenkin viedään käsistä, ja usein nettikaupoilla onkin tarjota ainoastaan sold outia.

No, enpä sitten voinut vastustaa kun ruotsalainen Zoo Village -pulju myy huivia hintaan 104€, eli aavistuksen halvemmalla. Lisäksi tuosta hinnasta sai vielä 10% pois kun tilasin uutiskirjeen, eli ihan mukava säästö asusteesta josta tulee varmasti olemaan mulle iloa moniksi vuosiksi. :) Harmaa Canada oli käytännössä liimattuna mun kaulaan viime joulukuusta pitkälle kevääseen; en juurikaan käyttänyt muita huivejani kun ihastuin Acnen ihanuuteen sen verran kovasti. Enää huivi ei luonnollisestikaan ole aivan uudenveroisessa kunnossa, vaan pientä nukkaantumista on havaittavissa, mutta ei mitään häiritsevää. Kangas kuluu onneksi "nätisti" ja tasaisesti, joten uskon että uutta harmaata huivia mun ei tarvitse lisätä ostoslistalle vuosikausiin. 

Hyvien kokemusten perusteella uskalsin sitten hankkia Canadan toisessakin värissä - ehkäpä tästä voisi kehitellä jonkinlaisen perinteen, että joka vuosi uutta Canadaa kehiin uudessa värissä. ;) Suosittelen kurkkaamaan tuon zoovillage.comin jos tästä kaulaliinasta on unelmoinut! Toimitus oli tosi nopea, ei mennyt kuin pari päivää kun kuriirifirmalta tulikin jo soittoa että oletkos kotona.

acne3
Tältä se näyttää kaulassa. 

// New addition to my yet very small scarf collection: Acne Canada wool scarf in burgundy colour. Love it! I bought it from Zoo Village since the price is a little bit lower there than in other online stores, I really recommend to check out that site if you're price-conscious like me. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti