The best eBay purchase so far...

ebay
Juku, tulipa taas todettua mikä aarreaitta tuo eBay toisinaan on. Alan tosiaan olla sillä linjalla että mikäli mun pitäisi valita vain yksi paikka jossa shoppailla koko loppuelämän ajan, se olisi ehdottomasti eBay! Muistaako joku mun Unelmalaukkuja -postauksen viime kesältä? Kävipä niinkin "köpelösti" että yksi noista top-vitosen laukuista on pian mun! Ja kas, toisin kuin tähän mennessä on vastaavia myyntikohteita katsellessa ollut, tällä kertaa laukun sijaintina ei ollutkaan jenkkilä (hello vaan massiivisille tullimaksuille) vaan... tiditidii, oi maamme Suomi. Piti oikein silmiä hieraista, että what?!? Ihanko kotimaasta se mun pitkäaikaisin unelmalaukku postitetaan? Selkeästi kohtaloa. ;) Nyt vain täytyy odotella paketin saapumista, jee! Mulle tuli aikainen joulu tänä vuonna. :D 

// If I could only shop at one place the rest of my life, it would be eBay - there's no doubt about that! I just found something that has been in my dreams for years, literally. Last summer I wrote a post about my dream bags... well, the list is long as hell and I don't think I'll ever own that many bags in real life, but let's focus on the top-5: Lady Dior, LV Alma, Marc Jacobs Stam, Mulberry Lily and Miu Miu cat-print clutch. Well, one of those bags is soon mine, can you guess which one? ;) It feels like Christmas already for me, I'm so happy for my purchase!

4 kommenttia:

 1. Luulen, että se on Stam. ;) Ja jos on, niin hulahdan kyllä kateudesta vihreäksi, itsekin kun himoitsen kyseistä veskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stam on kyllä erittäin ihana... ;) Heh, toivottavasti pääsen pian esittelee the löytöni! :D

   Poista
 2. Great post!!

  XX
  www.floortjeloves.com
  www.facebook.com/floortjeloves

  VastaaPoista