[ ] Single [ ] Taken [x] Will die alone with 72 cats

IMG_5840
Saanen esitellä, uusin laukkuni! Niinhän siinä pääsi käymään että ällömaterialistiselta laukkuhaavelistalta voi ruksata Miu Miun cat-print satin clutchin toteutuneeksi, jesjee. :) Kuten aiemmin aika varmasti jo kirjoittelinkin, laukku löytyi eBaysta ja peräti ihan täältä Suomesta. That's what I call destiny. Sain laukun omakseni n. 170 eurolla, joka on toki paljon mutta todella kohtuullinen summa kun huomioi laukun alkuperäisen 595€ hinnan. Käytettynä laukun lähtöhinta on useimmiten pyörinyt n. 400-500 dollarin paikkeilla, ja siihen pitäisi iskeä päälle vielä hirveät postikulut ja tullaukset - syystä tai toisesta miltei joka ikinen eBayhyn myyntiin laitettu kissalaukku on sijainnut joko jenkeissä tai ausseissa. Sinänsä aika jännää, kun kuitenkin eurooppalainen merkki kyseessä. :) Joku ehkä nyt skeptisenä ajatteli että tuohan on siinä tapauksessa varmaan feikki kun noin edukkaasti irtosi. No worries, tein taustatyöni äärimmäisen tarkkaan myyjän palautteiden ja myyntikohteiden syynäämisestä aina feikkivalikoimien tutkimiseen (oi kyllä). :D En löytänyt mistään feikkiversiota tästä kisuclutchista, mikä ei kyllä yhtään yllättänyt.. tämähän tosiaan ei ole mikään klassikkomalli Miu Miulta, vaan yhden sesongin ihme SS10 -mallistosta. Ja kissakuosinen laukku varmasti jakaa mielipiteet aikalailla kahtia; joko sitä rakastaa tai inhoaa täydestä sydämestään. ;) Ei siis olisi varmaankaan kovin tuottoisaa tehdä tästä plagiaattiversiota hehe.

Ehdottomasti paras eBay-löydös tähän mennessä! Oon edelleen sitä mieltä että tämä tulee niiiiiiiin olemaan mun häälaukku sitten joskus kaukana tulevaisuudessa. Näköjään oon jo vakaasti päättänyt että jonain päivänä pääsen osallistumaan omiin sukunimen vaihto -juhliini. :D Aika kova tavoite näinkin antiseurustelevalle hyypiölle, mutta noh, tavotteita on aina hyvä olla, niiden realistisuudesta viis.

IMG_5856

IMG_5844

IMG_5862

IMG_5864

IMG_5866

IMG_5869

Mitäs tykkäätte, yay or (hell) nay? :) 

// So far, this is the very best eBay finding I've made! Ever since Miu Miu's SS10 collection hit stores and online, I've been lusting after the beautiful cat-print satin clutch. Way back in 2010 the bag was a little bit too pricey for me so I decided to skip buying it, even if I had had the money for it thanks to working hard in the summer. But no, I thought I should get something more wise and practical so I opted for a new camera. Well, camera was definitely a good purchase, but oh hell how I've been regretting not splurging on that pretty Miu Miu bag. :D I've been exploring eBay for years to find it for reasonable price and in good condition and well, as you can see from the photos, lately this gal got kinda lucky. ;) This clutch is the most delicate and impractical piece in my bag collection, but still the most wonderful treasure! If I ever had to attend to my own wedding, I'll wear this clutch on that day for sure. :D No wonder they call me crazy cat lady sometimes...

8 kommenttia:

 1. Oh this bag is the cutest! I love cats so much

  X

  Joy. | justlikesushi.com |

  VastaaPoista
 2. This bag is really cute and unique!

  x Printed or Plain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Definitely, such a must have in any crazy cat lady's wardrobe! ;)

   Poista
 3. Tämä oli mulla itse asiassa ihan ekana mielessä, että olet löytänyt eBayn syövereistä, mutta sitten ajattelin, ettei se voi olla tämä, koska muuten et olisi pystynyt olemaan paljastamatta heti millaisen löydön teit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, aijaa! No mutta hyvin osui se eka arvaus nappiin :) Kyllä mä melkein jo hehkutinkin laukkua sillä hetkellä kun sen voitin omakseni huutokaupasta, mutta sitten ajattelin että heittäydynpä nyt ärsyttäväksi bloggajaksi ja vaan pikkusen vihjailen :p Enkä oikein aluksi osannut uskoa tuuriani todeksi joten päätin "julkistaa" löydön vasta kun se on omissa näpeissäni.

   Poista
 4. j'adore :)

  http://www.bene-mgn.com/

  VastaaPoista